Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Florin Marin vrea transferurile rezolvate pînã pe 3 ianuarie

Florin Marin vrea transferurile rezolvate pînã pe 3 ianuarie

• Florin Marin îsi doreste ca toti jucãtorii ce ar putea fi transferati sã fie la program de la prima reunirea a anului 2007 • în turneul de pregãtre din Antalya, tehnicianul îsi doreste numai adversari puternici •

Ceahlãul va transfera destul de multi jucãtori, ca si în varã, desi acum se spune cã numãrul acestora nu va mai fi la fel de mare ca si atunci. Florin Marin, antrenorul principal de la Ceahlãul, vrea însã ca totul sã fie perfectat pînã pe 3 ianuarie, pentru ca toti sã facã deplasarea la Bucuresti, pentru deja programatul control medical amãnunti la Institutul de Medicinã Sportivã. „ÃŽmi doresc sã fie toate transferurile gata la ora la care vom merge la Bucuresti. Toti trebuie sã intre încã de atunci în program si sã fie constienti cã nu vor exista jumãtãti de mãsurã. Apoi, toatã lumea va începe programul de antrenamente pe 8 ianuarie, pentru ca sã nu aparã discrepante în pregãtirea individualã. Trebuie uniformitate în program la echipã, nu cum s-a întîmplat în varã cînd unii au venit mai tîrziu“, a declarat Florin Marin, antrenorul principal de la Ceahlãul. Tehnicianul a spus cã nu regretã nici una dintre alegerile fãcute în momentul excluderii din lot a celor 11 jucãtori, precizînd cã totul s-a fãcut în urma unei analize alãturi de conducerea clubului. De asemenea, acesta a reamintit cã în vederile sale se aflã mai multi jucãtori din România, care sã vinã sã înlocuiascã pe cei plecati si a fãcut din nou referire cã trebuie adusi jucãtori pe toate posturile.
Florin Marin a anuntat cã Ceahlãul nu va mai pleca în altã localitate pentru cantonamentul de pregãtire fizicã pe care îl are programat în ianuarie 2007. Desi prima sedintã tehnicã va fi pe 8 ianuarie, echipa va rãmîne în cantonament la Piatra Neamt, între 11 si 23 ianuarie. Va urma apoi programul de jocuri de verificare, unele dintre ele urmînd sã se dispute în Turcia, în Antalya. Turneul international al galben-negrilor va fi în perioada 26 ianuarie - 10 februarie, iar antrenorul principal al nemtenilor vrea adversari puternici pentru echipa sa în astfel de meciuri. „Nu ne putem gîndi decît la jocuri contra unor formatii puternice. Numai asa putem progresa si numai asa putem vedea care este situatia realã a lotului nostru. Dacã vom juca iar împotriva unor formatii mai slabe, atunci nu vor iesi în evidentã carentele de la Ceahlãul“, a mai spus Florin Marin.
Reamintim cã la începutul acestei sãptãmîni Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, a anuntat cã gruparea pietrean a „disponibilizat“ 11 jucãtori: Prisacã, Curcã, Alistar, Serban, Herrera, Diaz, Ivascã, Karamian, Stajic, Nemtanu si Borz. Deja prin presa centralã si nu numai s-au vehiculat nume de fotbalisti care ar urma sã joace din 2007 la Ceahlãul, iar printre acestia ar fi Dolha, Matache, Perjã, L.Goian, Burdujan, Schumacher sau Tames. Se pare cã existã o întelegere între Dinamo si Ceahlãul în ceea ce îi priveste pe Goian si Bãltoi, în timp ce discutii avansate sînt si în cazul lui Tames si Mihut.

Articol afisat de 1816 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective