Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Rãzboi între familia Alistar si antrenorul Florin Marin

• tatãl lui Angelo Alistar l-a acuzat pe Florin Marin cã se rãzbunã pe jucãtor, dupã ce pietreanul nu a acceptat participarea la un meci strategic pe cînd ambii erau la U Craiova • antrenorul a anuntat, printr-un comunicat, cã îl va actiona în instantã pe Constantin Alistar • „Angelo are o întelegere cu Ceahlãul pînã în vara anului 2008 si vrea sã-si respecte contractul. Nu plecãm“, a declarat Constantin Alistar, tatãl si impresarul jucãtorului legitimat la Ceahlãul •

ÃŽntr-un articol al unui cotidian de sport central, cu titlul „Florin Marin e blatist“, Constantin Alistar, tatãl si impresarul fotbalistului Angelo Alistar, l-a acuzat pe antrenorul Ceahlãului cã l-a dat afarã pe fiul sãu din rãzbunare. „Totul este o rãzbunare a domnului Florin Marin de pe vremea cînd dînsul si Angelo erau la Universitatea Craiova. Este vorba despre un meci strategic aranjat de domnul Florin Marin si pe care Angelo nu l-a acceptat, fiul meu nedorind sã participe la aranjamente. Florin Marin este un mare specialist al acestor partide“, esta o parte din declaratia lui Constantin Alistar apãrutã în cotidianul central. Acesta l-a mai acuzat pe Florin Marin cã tot el a fost cauza ajungerii lui Angelo Alistar la formatia din Cîmpina, la echipa a II-a a clubului Dinamo. Reactia lui Florin Marin, dupã aparitia articolului amintit, a fost urmãtoarea: „Constantin Alistar vrea sã mã denigreze si îl voi actiona în judecatã. Deja am luat legãtura cu un avocat. Nimic din ceea ce a spus nu este adevãrat. Nu eu l-am trimis pe Angelo la echipa a doua a clubului Dinamo, ci conducerea, deoarece se afla în litigiu cu aceasta. Drept dovadã, Alistar se judecã în prezent cu conducerea clubului Dinamo (n.r. - urmãtorul termen este astãzi, la sediul Tribunalului Neamt) si nu cu mine, pentru niste drepturi bãnesti din acea perioadã. Constatin Alistar s-a certat cu toatã lumea, cu domnul Stefan, cu Dinamo, acum cu mine. Tot ce spune sunt pure inventii pentru a se rãzbuna pe mine, deoarece Angelo a fost pus pe lista de transferãri dupã meciul cu Politehnica Iasi“, a declarat Florin Marin.
Constantin Alistar a spus cã îsi mentine acuzele la adresa antrenorului Florin Marin. „ÃŽmi mentin declaratia fãcutã cu o zi în urmã (n.r. - miercuri) în cotidianul de sport central în care a apãrut articolul. Oricum vreau sã vã spun cã nu avem intentia de a pleca de la Ceahlãul, pentru cã noi vrem sã ne respectãm contractul semnat si parafat între pãrti. Angelo are o întelegere cu Ceahlãul pînã în vara anului 2008 si vrea sã-si respecte contractul. Nu plecãm. Nu va fi o problemã nici dacã va juca la echipa a II-a sau a III-a“, a declarat Constantin Alistar, tatãl si impresarul jucãtorului legitimat la Ceahlãul. Acesta a mai spus cã au apãrut deja oferte pe adresa fotbalistului si cã mai întîi va negocia cu FC Ceahlãul plecarea de aici si abia apoi o eventualã întelegere cu un alt club. „Oferte sînt, dar dacã va fi sã plece va trebui sã discutãm pe baza clauzelor din contractul semnat între jucãtor si clubul Ceahlãul si abia apoi ne vom gîndi la altceva“, a concluzionat Constantin Alistar.
La începutul acestei sãptãmîni, Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, a anuntat cã Angelo Alistar si alti 10 colegi ai sãi au fost dati afarã din cauza faptului cã nu au dat satisfactie.

Articol afisat de 1808 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective