Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cleopatra Stratan îl aduce pe „Ghitã“ la Piatra Neamt

• în Ajunul Crãciunului, micuta artistã va urca pe scena din centrul municipiului

Cleopatra Stratan, micuta artistã care la doar patru anisori a încîntat o tarã întreagã cu vocea si prestatia ei de artistã, îl va aduce pe „Ghitã“ la Piatra Neamt. Fiica nu mai putin celebrului Pavel Stratan va sustine în Ajunul Crãciunului, la ora 12, un concert pe scena amenajatã în centrul orasului si promite nu doar hit-ul de chemare a lui Ghitã la portitã, ci si alte piese de pe albumul cu care a cîstigat triplul disc de diamant. Prezenta Cleopatrei la Piatra Neamt este o onoare pentru pietreni, avînd în vedere cã micuta cîntãreatã a sustinut, pînã acum, spectacole doar la Bucuresti si Chisinãu, iar, în urmã cu douã sãptãmîni, tatãl ei a anuntat cã va rãri aparitiile pe scenã ale fiicei sale.
Pînã la concertul mult asteptat de toti pietrenii, indiferent de vîrstã, în Piatra Neamt se dã liber la sãrbãtoare încã de astãzi. Municipalitatea a pregãtit multe surprize si momente deosebite, pe lîngã concertele moderne devenite, deja, traditie. ÃŽncepînd de azi si pînã în ultima zi a acestui an, în oras se vor desfãsura numeroase manifestãri cultural-artistice. ÃŽn fiecare searã, începînd cu ora 19, vor avea loc concerte sustinute de nume cunoscute ale showbiz-ului, precum Directia V, Dorina si Marian Nistor, Andreea Bãlan, 3 Sud-Est, Anna Lesko, Nicoleta Luciu, Gheorghe Gheorghiu, Elengance, Shock si multi altii. Pe lîngã acestea, vor fi si concerte de colinde, datini si obiceiuri de iarnã, realizate cu sprijinul Centrului pentru Culturã si Arte „Carmen Saeculare“. Vor urca pe scenã corul casei de Culturã Ion Creangã din Tîrgu Neamt, corul Seminarului Teologic „Sf. ÃŽmpãrati Constantin si Elena“, ansamblurile de datini si obiceiuri ale cãminelor culturale din Tupilati, Zãnesti, Girov si Gîrcina, precum si ansamblul „Floricicã de la Munte“.
Tot astãzi, la ora 18, strada Mihai Eminescu va deveni o Cale a Luminii, mii de lumînãri si torte urmînd a fi aprinse în cinstea eroilor martiri ai Revolutiei din decembrie 1989. Pe aceastã cale de lumini va veni si Mos Crãciun la Piatra Neamt, în trãsurã, însotit de Crãciunei si Crãciunite cãlare, pentru a deschide seria concertelor. Mosul va fi în centrul atentiei începînd de sîmbãtã, cînd se va instala în cãsuta lui din Parcul Tineretului.

Articol afisat de 3425 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective