Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Bolidul groazei

Bolidul groazei

• un Opel Astra, care gonea „mînat“ de un sofer bãut, a iesit în decor, aproape de bariera de pe drumul Roman - Piatra Neamt • tînãrul de la volan si doi copii, de 9 si 15 ani, au ajuns la spital • Ovidiu T. avea o alcoolemie de 0,56 miligrame/litru în aerul expirat •

Doi copii, cu vîrste de nouã, respectiv 15 ani, ambii din comuna Dulcesti, au trecut printr-o spaimã groaznicã si au ajuns, în cele din urmã, pe paturile de spital, din cauza unui tînãr în vîrstã de 30 de ani, care a urcat bãut la volan si a gonit nebuneste pe soseaua Roman - Piatra Neamt. Accidentul a fost inevitabil, în aceste conditii, bolidul, un autoturism Opel Astra, iesind în decor în apropierea trecerii la nivel cu calea feratã de la iesirea din comuna Horia, cãtre fabrica „Austrotherm“. Lucrãtorii Biroului de Politie Rutierã Roman au concluzionat cã, miercuri seara, 20 decembrie, în jurul orei 23.50, pietreanul Ovidiu T. a pornit cãtre municipiul resedintã de judet cu toate cã a consumat bãuturi alcoolice. ÃŽn masina acestuia, înmatriculatã provizoriu IS 026071, erau si cei doi copii din Dulcesti. Goana s-a terminat destul de repede, întrucît, imediat dupã iesirea din comuna Horia, soferul a pierdut controlul asupra volanului, într-o clipã de neatentie. Autoturismul s-a izbit, cu partea frontalã dreapta, de un copac, dupã care a „zburat“ cîtiva metri si s-a rãsturnat. Ca prin minune, nici unul dintre cei trei ocupanti ai Opelului nu a murit, mai ales cã în locul în care s-a produs accidentul soseaua este pe o zonã mai înaltã cu aproape trei metri fatã de cîmpul din jur. Masina a ajuns un morman de fiare, fiind avariatã în proportie de peste 50%, pagubele materiale cifrîndu-se la cîteva sute de milioane de lei. Cei doi copii, Ionut F., în vîrstã de nouã ani, si Dan R. au suferit politraumatisme, care au impus transportarea la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Municipal Roman. Minorii au fost stabilizati, aflîndu-se, în prezent, în afara oricãrui pericol.
Tot la spital a ajuns si Ovidiu T., care, însã, suferise doar leziuni usoare, ce nu au impus internarea. Tînãrul pietrean a fost supus probei cu apratul Etilotester, reiesindu-i o îmbibatie alcoolicã de 0,56 miligrame per litru în aerul expirat (aproximativ dublu în sînge, n. red.), limita maximã admisã pentru ca fapta sã nu ia o formã penalã fiind 0,80 miligrame per litru în sînge.
În consecintã, pe numele lui Ovidiu T. a fost întocmit dosar de cercetare penalã, sub aspectul sãvîrsirii infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului si vãtãmare corporalã din culpã. Urmeazã ca pentru aceastã din urmã faptã victimele sã prezinte certificate medico-legale, care sã le ateste gravitatea leziunilor.
FOTO: Masina implicatã în groaznicul accident a ajuns un morman de fiare

Articol afisat de 2447 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective