Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 8 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PUNCTUL PE „i“. Desfãsurãtorul grevelor în 2007

Odatã cu intrarea în Uinunea Uuropeanã vrem drepturi, reîncep miscãrile sindicale de protest, iese lumea în stradã, pentru cã asa nu se mai poate. Iatã desfãsurãtorul grevelor ce se vor derula pînã la finele anului...
GREVA GROPARILOR: Va debuta cu o manifestare de avertisment, o grevã japonezã de fapt, în care se vor sãpa totusi gropile, dar nu la 2 metri adîncime cum prevede stasul, ci în semn de protest se vor sãpa pînã se dã de apã, gaze naturale sau petrol. Va urma greva generalã, în timpul cãreia nu se vor îngropa decît 1/3 din morti, asa cum prevede legea.
GREVA FETUSILOR: În semn de protest fatã de promisiunea guvernului de a asigura toale noilor nãscuti, fatã de conditiile precare din maternitãti, noii nãscuti vor refuza sã aparã la termen, continuîndu-si viata intrauterinã pînã ce Ministerul Sãnãtãtii va lua mãsurile necesare. Cezarienele sînt interzise, iar ginecologii care vor scoate copiii cu forta vor fi deferiti justitiei sub acuzatia de violare de... domiciliu.
GREVA FETELOR BÃTRÎNE: Luînd act de nepãsarea guvernului fatã de problema fetelor bãtrîne, o gravã problemã socialã datoratã lipsei acute de masculi plecati la cãpsuni, se va trece la greva japonezã în care F.B. vor viola pedofilii din parcuri si din jurul blocurilor. Se cere cu vehementã reintroducerea vechilor traditii datînd încã din feudalism, cînd un condamnat era iertat dacã o fatã îl vroia drept sot. E curatã bãtaie de joc la adresa populatiei si democratiei, cã închisorile gem de bãrbati si F.B. de pofte...
GREVA FOTBALISTILOR: Nici fotbalistii nostri nu vor face exceptie, intrînd în grevã si luînd pozitia lui Mutu. Greva japonezã îi va pune în mare dificultate pe arbitri, întrucît toti jucãtorii avînd legatã o banderolã de brat, nu se va sti cine este cãpitanul echipei. Fotbaliatorii vor protesta astfel împotriva importurilor de jucãtori strãini si a jucãtorilor pirati de tip Bãsescu.
GREVA PENSIONARILOR: Pensiile fiind o adevãratã bãtaie de joc, persoanele de vîrsta a III-a vor intra în grevã pe termen nelimitat, refuzînd cu vehementã sã moarã. În acest fel, numãrul lor va creste rapid, Partidul Pensionarilor va cîstiga alegerile si vom avea, în sfîrsit, ceea ce ne trebuie: un presedinte si un guvern de pensionari. Cã ãstia buni de muncã oricum o taie afarã.
GREVA POPILOR: Aceastã grevã este indisolubil legatã de cea anterioarã, pensionarii refuzînd sã moarã, popimea va rãmîne fãrã slujbe, va calici din lipsa colacilor si colivelor aferente înmormîntãrilor. De aceea se va declansa greva generalã, prin care se va refuza stropirea cu agheasmã pe termen nelimitat, pînã ce se vor da ordonante de guvern compensatorii constînd în indexarea botezurilor, cununiilor, liturghiilor, pomenirilor si alinierea lor la cursul euro.
GREVA CELOR CARE N-AU FÃCUT GREVÃ: Ca sã nu se simtã mai fraieri ca altii, eliminînd astfel sentimentul acut al frustrãrii, va face grevã si restul populatiei neimplicate încã în astfel de miscãri revendicative. Greva va fi japonezã, incluzînd elementele traditionale „seppuku“ si „harachiri“. Marea majoritate a grevistilor vor fi handicapatii, muti care-si vor striga în gura mare necazul si surzi care nu-si doresc altceva decît sã le fie auzite doleantele.
Cã asa-i la români...

Articol afisat de 1693 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Mihai ILIESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de haralambie la data 08.01.2007 14:43
Cititori revoltati
Noi, cititorii, cand facem o greva din cauza faptului ca sectiunea ,,Anunturi" din ,,Monitorul de Neamt" nu se mai autentifica de un an?
Cine ne da un raspuns?Cand o sa ne putem si noi intruduce anunturile de mica publicitate sau cand o sa le putem citi de la propriile noastre monitoare de acasa?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective