Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meci de retragere pentru doi voleibalisti pietreni

• directorul Constantin Nitã a afirmat cã va contacta un club puternic din România pentru perfectarea unui meci de adio odatã cu retragerea din activitatea sportivã a lui Mocanu si Ionescu • oficialul de la VCM Piatra Neamt a mai spus cã se poartã trative pentru transferul lui Bobeanu si Harbuz •

Ionel Mocanu si Marian Ionescu vor avea parte de o retragere de galã la finalul acestui sezon. Ambii au jucat pentru clubul de volei masculin din Piatra Neamt mai mult de 15 ani si au decis ca la finalul campionatului sã renunte la activitatea de sportiv profesionist. Mocanu s-a angajat deja în cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã a Judetului Neamt, în timp ce Ionescu face parte din cadrul Jandarmeriei Neamt. „Normal cã vom organiza un meci de retragere pentru acesti doi jucãtori si cred cã vom aduce la Piatra Neamt o echipã puternicã a campionatului nostru. Sper însã ca ei s aibã ocazia sã mai trãiascã emotiile unei finale de Cupã a României, asa cum s-a întîmplat si anul trecut si abia apoi sã organizãm o retragere“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului din Piatra Neamt. Oficialul pietrean a precizat cã echipa este, de ieri, în semicantonament LA Piatra Neamt, efectuîndu-se sedinte de pregãtire atît pe plan fizic, cît si tehnico-tactic. Se cautã si programarea unor meciuri amicale, poate chiar participarea la un turneu cu cîteva zile înainte de realuarea campionatului.
Constantin Nitã a precizat cã asteaptã revenirea echipei Dinamo Bucuresti din Croatia, unde a participat la un turneu în cadrul Cupei Confederatiei Europene de Volei, pentru a continua tratativele cu Ionut Harbuz si Alin Bobeanu. Conducerea VCM-LPS Piatra Neamt a mai discutat cu cei doi jucãtori si înainte de sãrbãtori, iar acestia sînt atrasi de o revenire în orasul de la poalele Pietricicãi, avînd în vedere cã situatia financiarã precarã a sectiei de volei a clubului Dinamo. Se pare cã jucãtorii echipei din capitalã nu si-au primit drepturile salariale de cîteva luni, iar majoritatea se gîndesc la plecare.
La finalul sãptãmînii trecute U Explorãri Baia Mare, echipã care a „scos“ în sezonul precedent pe VCM-LPS din cupele europene, a ratat calificarea în faza optimilor de finalã. ÃŽntrebat cum comenteazã rezultatul maramuresenilor, Nitã a mai spus cã echipa antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus puteau scoate un rezultat mai bun, decît locul II în grupã, în urma spaniolilor de la Unicaja Arukasur Almeria. ÃŽntrecerea în Divizia A1 de volei masculin se reia pe 27 ianuarie, cînd voleibalistii pietreni vor evolua pe terenul formatiei Unirea Dej.

Articol afisat de 1508 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective