Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 17 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Theodor Stolojan este asteptat la Piatra Neamt

Theodor Stolojan este asteptat la Piatra Neamt

• pe 2 februarie, liberal-democratii din Moldova au întîlnire zonalã la Piatra Neamt • „este prea devreme sã stim programul domnului Stolojan de atunci, dar noi îl asteptãm“, spune deputatul Vasile Pruteanu •

Theodor Stolojan este asteptat de liberal-democratii din Neamt, în capitala de judet, la începutul lunii viitoare. Pe 2 februarie, Partidul Liberal Democrat si-a programat o întîlnire zonalã cu simpatizantii si semnatarii adeziunilor la noua formatiune politicã din toate judetele Moldovei, reuniune care va avea loc la Piatra Neamt. Vor participa peste o sutã de lideri PLD din Neamt, Iasi, Suceava, Vaslui, Botosani si Bacãu si personalitãti aflate în conducerea centralã a partidului. Probabilitatea ca lucrãrile sã fie conduse de Theodor Stolojan este foarte mare. Cu aceastã ocazie, ar fi pentru prima datã cînd Stolojan viziteazã Perla Moldovei, în noua calitate de lider ex-PNL. „Luni, ni s-a transmis de la centru cã, pe 2 februarie, la Piatra Neamt, va avea loc o întîlnire zonalã cu liderii marcanti ai PLD pe regiunea Moldova. Sigur cã se preconizeazã cã va participa si domnul Theodor Stolojan. Este prea devreme sã stim programul dumnealui de pe 2 februarie, dar noi îl asteptãm“, a declarat deputatul Vasile Pruteanu, coordonatorul pe Neamt al liberal-democratilor.
Pînã la întîlnirea zonalã, PLD va fi devenit, deja, partid cu acte în regulã, avînd în vedere cã Tribunalul Bucuresti se va pronunta pe 22 ianuarie pe tema înscrierii acestei formatiuni în Registrul partidelor politice. Hotãrîrea judecãtoreascã de legalizare a PLD trebuia sã fie emisã luni, însã au apãrut contestatii. Instanta a respins toate cererile de interventie, considerîndu-le ca nefondate, iar luni va judeca pe fond cererea de înregistrare. Zilele rãmase nu îi incomodeazã neapãrat pe liberal-democratii din Neamt (1.500 cu adeziune depusã si peste 6.000 de simpatizanti declarati), care au în prezent mult de muncã la constituirea organizatiilor locale, desemnarea conducerilor interimare si, nu în ultimul rînd, pregãtirea alegerilor pentru sefii cu puteri depline. Liderii grupurilor de initiativã pentru înfiintarea PLD în localitãtile nemtene sustin cã, în acest moment, au nucleele viitoarelor filiale în 80% din localitãtile judetului. Imediat ce va fi emisã hotãrîrea oficialã, vor fiinta automat, astfel încît, în cel mult trei luni de zile, sã aibã loc alegeri pentru desemnarea structurilor de conducere.

Articol afisat de 1501 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de traktorist la data 17.01.2007 19:34
Cum de are Stolojan nume cunoscut ?
Pt ca a fost si este COMUNIST . Asa s0-a imbogatit acum. Ca daca nu era comunist infocat si omul securitatii, nu-l punea nici sef la o agentie CEC de pe litoral.
Daca era in Iraq, era si el spinzurat dupa Saddam.
Hotzii !
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective