Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbalistele si voleibalistii au început bine anul

• HCF Piatra Neamt a trecut de CSM Sfîntu Gheorghe cu 35-31 • voleibalistii au învins la Unirea Dej, scor 3-1 •


Handbal Club Feminin Piatra Neamt a înregistrat prima sa victorie în anul 2007, în jocul disputat în etapa I a turului II a Diviziei A, Seria Est. „Victima“ este Club Sportiv Municipal Sfîntu Gheorghe, adicã liderul seriei, iar rezultatul final consemnat sîmbãtã în Sala Ceahlãul a fost 35-31 (18-15). Scorul aratã în mod clar echilibrul care a existat în teren în confruntarea arbitratã de buzoienii Vasile Pavel si Marian State. Au început mai bine jucãtoarele de la Sfîntu Gheorghe, care în minutul 10 au avut un avantaj de 3 goluri: 9-6. A urmat însã o cursã de urmãrire a formatiei antrenate de Dan Valentin, care s-a concretizat pe tabela de marcaj în minutul 22, HCF conducînd cu 13-12. A fost prima oarã în meci în care gazdele se aflau în avantaj. Pietrencele au sustinut acelasi ritm pînã la pauzã si au reusit sã intre la vestiare avînd trei goluri peste oponentele lor: 18-15. Pauza a fost un sfetnic bun numai pentru handbalistele nemtence, care au început mai bine partea secundã. ÃŽn minutul 46 al întîlnirii s-a înregistrat si cea mai mare diferentã de scor, 28-22, pentru formatia lui Dan Valentin. Finalul meciului a fost destul de tensionat, pentru cã CSM Sfîntu Gheorghe nu a cedat lupta si a avut puterea de a reveni pe tabela de marcaj, 32-30, în minutul 57. Dupã ultimul fluier al arbitrilor Vasile Pavel si Marian State s-a consemnat scorul 35-31 pentru pietrence, care astfel îsi pãstreazã locul 3 în clasamentul Seriei Est a Diviziei A, cu 20 de puncte. Pe primele douã pozitii se aflã CSM Sfîntu Gheorghe si CSM Ploiesti, ambele cu cîte 21 de puncte. Aceastã victorie contra celor din Sfîntu Gheorghe este prima înregistratã de HCF în actuala editie de campionat, dupã ce ardelencele au învins în turul I si returul I.
Noutatea prezentatã de HCF Piatra Neamt s-a vãzut, însã, la nivelul sponsorului. Dan Valentin a precizat cã este vorba despre Igor Pîrvu, cel care a fost presedinte al cluburilor de fotbal Otelul Galati, dupã Mihai Stoica, actual oficial al grupãrii Steaua Bucuresti, si înainte ca la gãlãteni sã fie numit Marius Stan. Pîrvu a mai condus si pe Otelul Galati, dar clubul de handbal feminin. Se pare cã noul sponsor va sprijini echipa în tentativa sa de a promova la finele anului competitional în curs, iar în cazul unui esec, urmeazã sã punã umãrul la constructia unei formatii care apoi sã poatã sã se mentinã la nivelul primei ligi din România. Celelalte rezultate ale primei etape din turul II al Diviziei A, Seria Est, sînt: Stiinta Bacãu - Oltchim II Rîmnicu Vîlcea 31-30 si CSM Ploiesti - HC Activ Ploiesti 35-21.
Volei Club Municipal - LPS Piatra Neamt continuã sã fie liderul clasamentului Diviziei A1 de volei masculin si dupã etapa a XV-a. Elevii antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus au jucat sîmbãtã pe terenul celor de la Unirea Dej, învingînd cu 3-1. Meciul a fost dominat de nemteni, care si-au permis însã si cîteva momente de relaxare pe parcursul setului III, pe care l-au si pierdut. Ieri, tot la Dej, pietrenii au întîlnit ultima clasatã, CSS Lapi, formatie alcãtuitã numai din componenti ai lotului national de juniori. Asa cum era de asteptat, moldovenii au învins cu 3-0 si pregãtesc ultimele douã confruntãri ale sezonului regulat, de pe propriul teren, cu VCM Tomis Constanta si Steaua Bucuresti.

Articol afisat de 1460 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective