Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Solutii pentru cresterea calitãtii vietii la sate

• dezbateri pe aceastã temã vor fi organizate pînã pe 7 februarie, la împlinirea a 10 ani de la înfiintarea Asociatiei Comunelor din România • mediul rural nemtean va fi reprezentat de Alexandru Drãgan, primarul de Tasca, secretarul Asociatiei Comunelor din România •

Institutul National de Administratie (INA) si Asociatia Comunelor din România (ACoR) organizeazã timp de patru zile, pînã pe 7 februarie 2007, la Bucuresti, programul de perfectionare cu tema „Asociatia Comunelor din România - 10 ani!”, cu prilejul sesiunii ordinare a adunãrii generale a Asociatiei Comunelor din România. Judetul Neamt va fi reprezentat de primarul de Tasca, Alexandru Drãgan, care este secretarul Asociatiei Comunelor din România si presedintele comunelor nemtene.
Pe parcursul evenimentului, vor avea loc dezbateri cu privire la problemele cu care se confruntã localitãtile rurale, despre Proiectul „Economia bazatã pe cunoastere”, precum si prezentãri referitoare la oportunitãtile privind accesarea fondurilor structurale si de coeziune, rolul bãncilor în implementarea proiectelor finantate prin accesarea fondurilor structurale si de coeziune.
Se va discuta despre instituirea „Agendei Comunelor din România”, ca document-ofertã pentru partidele politice, în vederea cuprinderii în programele acestora a necesitãtilor de dezvoltare durabilã a zonelor rurale.
În deschiderea lucrãrilor vor fi prezenti si vor prezenta mesaje Cãlin Popescu Tãriceanu - prim-ministrul României, Vasile Blaga - ministrul administratiei si internelor, Sulfina Barbu - ministrul mediului si gospodãririi apelor, Gheorghe Barbu - ministrul muncii, solidaritãtii sociale si familiei, Mihail Hãrdãu - ministrul educatiei si cercetãrii, Zsolt Nagy - ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei si Adrian Iorgulescu - ministrul culturii si cultelor.
La eveniment vor participa 3-4 primari ai comunelor membre ale Asociatiei Comunelor din România, din fiecare judet, Corpul profesional al secretarilor comunelor din România, precum si alte personalitãti ale vietii publice românesti si strãine.
Institutul National de Administratie va fi reprezentat la dezbateri de cãtre Dragos Dincã - secretar de stat si director general al institutului, si Cristian Bitea - subsecretar de stat si director general adjunct.
Institutul National de Administratie si Asociatia Comunelor din România organizeazã pentru al cincilea an consecutiv acest eveniment, derulînd, de asemenea, în colaborare numeroase programe de perfectionare destinate resurselor umane din administratia publicã localã.

Articol afisat de 1527 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective