Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Adrian Iencsi, din nou la Ceahlãul

• jucãtorul a fost transferat la echipa pietreanã pînã la varã, cu posibilitate de continuare pentru încã 2 ani • atmosfera în cadrul lotului este bunã • echipa va juca, astãzi, un amical la FC Botosani •

Adrian Iencsi si FC Ceahlãul au început de luni, 12 februarie, o nouã colaborare, jucãtorul urmînd sã evolueze pentru gruparea pietreanã mãcar pînã în varã. Fotbalistul în vîrstã de 32 de ani a semnat o întelegere ce se întinde pe perioada sezonului de primãvarã, urmînd a rãmîne la echipã pentru încã doi ani, dacã Ceahlãul nu retrogradeazã. Venirea lui Iencsi este îmbucurãtoare pentru tehnicianul Florin Marin, dar si pentru unii dintre jucãtori, precum Costel Ilie, ambii spunînd cã jucãtorul poate fi o solutie viabilã în tentativa echipei de a rãmîne în Liga I. „Pînã acum trei sãptãmîni nu mã gîndeam cã voi ajunge la Piatra Neamt, dar sînt foarte multumit cã m-am înteles cu Ceahlãul. Mã simt bine acasã si voi juca pentru Ceahlãul pînã la finalul acestui campionat. Dacã vom rãmîne în prima ligã, ceea ce cred cã se va întîmpla, atunci voi continua la Ceahlãul. Va fi greu în urmãtoarele 15 etape, pentru cã toate echipele au jucãtori valorosi, dar vom da totul pentru a ne salva“, a declarat fostul campion al României cu Rapid Bucuresti. „Este un jucãtor valoros si experimentat care se va integra repede în lot. Stã bine si la capitolul pregãtire, pentru cã a fost în Cipru alãturi de Leeds United si pe la Rapid“, a declarat Florin Marin. Adrian Iencsi a pãrãsit Ceahlãul în vacanta de iarnã a sezonului 1996-1997, tranferîndu-se la Rapid. ÃŽn Giulesti a jucat sapte sezoane, a cîstigat un titlu de campion în 1999, cînd antrenor îi era Mircea Lucescu. A fost perioada în care a bifat cea mai mare parte a celor 30 de prezente ale sale în echipa nationalã a României. „Am jucat la Spartak Moscova trei sezoane. Am avut o concurentã mare acolo, iar cel mai important nume este Vidic, actualul jucãtor de la Manchester United. Din pãcate, nu am cîstigat nici un trofeu pentru cã am fost în umbra celor de la TSKA Moscova, echipã care a si cîstigat Cupa UEFA“, a povestit Iencsi.
Ieri, Florin Marin nu i-a avut la antrenament pe portarii Cãtãlin Multescu si Andrey Federenko, precum si pe Eugen Cebotaru. Multescu a fost la Bucuresti unde s-a judecat cazul sãu cu Jiul Petrosani, iar ceilalti doi au fost la Chisinãu pentru a primi vize de România. Dacã Valentin Avãdanei s-a antrenat separat ieri, dar într-un ritm sustinut, Marian Puricã a primit acceptul antrenorului de a pleca astãzi la Bucuresti. „Dupã ruptura muscularã din toamnã, acum accidentarea a recidivat si mîine (n.r. - astãzi) voi efectua un control la doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu“, a afirmat Puricã.
Ceahlãul va juca astãzi primul meci amical dupã revenirea din Turcia, la Botosani, de la ora 15, urmînd ca sîmbãtã sã evolueze la Iasi. Ceahlãul va pleca spre Cluj Napoca chiar de lunea viitoare, urmînd a juca, la mijlocul sãptãmînii, un meci cu Unirea Alba Iulia. Meciul cu CFR Cluj Napoca, din campionat, va fi pe 24 februarie.

Articol afisat de 1439 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective