Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Februarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Agamani unsi pe functii

Agamani unsi pe functii

• toti consilierii locali au primit cîte un loc în adunãrile generale ale societãtilor din subordinea CL Piatra Neamt • solicitarea a fost fãcutã de membrii Partidului Social Democrat • pentru fiecare sedintã, un agaman va lua pînã la 400 de lei noi (4 milioane de lei vechi) •

Consiliul Local Piatra Neamt a intrat, în sfîrsit, în legalitate cu posturile din Adunãrile Generale ale Actionarilor pe la societãtile în care este actionar majoritar sau unic. Ca urmare a unei sesizãri venite din partea organizatiei judetene a PSD Neamt, ieri s-a operat o rotatie de cadre între societãti, fiecare consilier local primindu-si locul în cîte o AGA, ca sã nu se supere nimeni. Primarul Stefan a explicat legislativului local cã presedintele PSD Neamt, Ioan Munteanu, a trimis o adresã solicitînd municipalitãtii sã respecte prevederile legale conform cãrora reprezentarea în adunãrile generale ale societãtilor municipale trebuie sã fie fãcutã în conformitate cu scorul obtinut la alegerile trecute. Pînã ieri, acest principiu nu fusese aplicat în cele opt societãti în care municipiul are actiuni. La prima împãrtire a cozonacului, în 2004, social-democratii au cam fost sãriti de la portie. PSD cere de mai bine de jumãtate de an respectarea scorului la alegeri si, deci, legea. Ca rãspuns la solicitarea deputatului Munteanu, autoritãtile pietrene s-au conformat si au dat fiecãrui consilier cîte un fotoliu de agaman, fie prin desemnare directã de la partid, fie prin tragere la sorti. În plus, a intervenit si dizolvarea unor societãti, fapt ce a impus, de asemenea, reîmpãrtirea functiilor. Prin urmare, legislativul a bãtut, ieri, în cuie permutãrile de cadre si de fotolii.
Desi societatea a intrat în procedura de dizolvare, AGA Salubritas este formatã, mai nou, din consilierii Vasile Stãnoaia (PRM), Radu Staicu (independent) si Adrian Armencea (PSD). La Aqua Calor, chiar dacã e la un pas de disparitie, AGA este compusã din Valeriu Andrita (PNL), Cornelia Tudorancea (tot PNL) si social-democratul Adriean Chirilã. La Publiserv au fost delegati liberalii Ioan Bãiceanu si Irina Hirte, dar si Gheorghe Dumitreasa (PSD). În AGA Locato a fost, pînã acum, un singur consilier local - Vasile Petraru, dar pentru cã aceastã societate va prelua sistemul termic al municipiului si, deci, a devenit foarte importantã, au mai venit trei: Andrei Baciu (PNL), Neculai Ivanov (PNL) si Tamara Nica (PSD). Mezina societãtilor patronate de Consiliul Local, Perla Invest SRL, îi va avea în adunarea generalã a actionarilor pe consilierii Adrian Alui Gheorghe, Ioan Negurã si Gheorghe Munteanu. La Parking au fost desemnate douã doamne: liberala Elena Boengiu si social-democrata Georgeta Vintea. Consiliul Local Piatra Neamt si-a schimbat si reprezentantii din AGA Companiei Judetene Apa Serv, noii agamani fiind Viorel Chirilã (PNL), Vasile Petraru (PRM) si Vasile Stãnescu (PSD), desi nici unul din ei nu stia asta. Pentru prestatie si participare la sedintele AGA, fiecare consilieri pietrean va primi o indemnizatie de cel mult 400 de lei noi pe sedintã.

Articol afisat de 1966 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de eugen la data 24.02.2007 12:02
REALES, LA AL V-LEA CONGRES!
...A MAI APARUT INCA O CLASA DE CERSETORI POLITICI, NISTE INCAPABILI DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL SI STAU CA JIGODIILE CU MANA INTINSA LA USA BANULUI PUBLIC...CARE AR FI CALITATILE ACESTOR ALESI? NESIMTIREA, MINCIUNA, LASITATEA, INCOMPETENTA...ETC.LA MUNCA BAI CACANARILOR POLITICI !!!NU MAI AVETI CE FURA SI VENITI LA PRIMARIE?/JIGODIILOR!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective