Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Echipele de handbal pietrene si-au consolidat locurile pe podium

Echipele de handbal pietrene si-au consolidat locurile pe podium

• fetele de la HCF Piatra Neamt au trecut de CSM Ploiesti cu 31-22 (13-13) • bãietii au învins destul de greu la Tîrgoviste, scor 34-31 •

Echipele de handbal ale municipiului Piatra Neamt au fost învingãtoare în jocurile disputate la finalul sãptãmînii trecute, în cadrul campionatelor Diviziei A. Cele douã succese au consolidat locurile 2 pe care le ocupã atît fetele, cît si bãietii, sansele de a prinde barajul pentru promovare în Liga Nationalã fiind din ce în ce mai mari.
HCF Piatra Neamt a jucat pe propriul teren cu CSM Ploiesti, în derby-ul etapei a VI-a a turului II. Gazdele au cîstigat cu 31-22 (13-13), un meci arbitrat fãrã probleme de cuplul vîlcean Toma Plesa - Octavian Pripas. Jocul a început sub semnul dominatiei prahovencelor, care au condus chiar cu 4-1. HCF a avut, însã, puterea sã revinã, conducînd cu 5-4, dupã care, pînã la pauzã, jocul a fost echilibrat. S-a intrat la vestiare la egalitate, 13-13. Partea a doua a întîlnirii a fost dominatã de pietrence. Mult mai atente în defensivã, cu Georgiana Blejuscã eficace la recuperare, HCF a marcat gol dupã gol si a tãiat, astfel, din elanul oaspetelor. De remarcat cã Blejuscã a finalizat majoritatea contraatacurilor, ceea ce l-a fãcut pe tehnicianul adversarelor, Mircea Anton, sã încerce diferite solutii în fiecare fazã a jocului. „Fetele s-au autodepãsit astãzi si meritã victoria. A fost un joc greu, dar succesul este fãrã drept de apel“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al echipei nemtene. ÃŽn clasament, CSM Sfîntu Gheorghe a rãmas pe locul 1, cu 29 de puncte, în timp ce pe locul 2 este HCF Piatra Neamt - cu 28 de puncte. Ultimul loc al podiumului este ocupat în continuare de CSM Ploiesti, cu 25 de puncte. HCF are programate, acum, douã jocuri în deplasare: în ultima etapã a turului II, la HC Activ Ploiesti, si în prima etapã a returului II, la CSM Sfîntu Gheorghe. Rezultatele partidelor jucate în etapa a VI-a a Diviziei A, Seria Est, sînt: Stiinta Bacãu - CSM Sfîntu Gheorghe 18-23, LPS Iasi - HC Activ Ploiesti 37-29, HCF Piatra Neamt - CSM Ploiesti 31-22.
LPS Piatra Neamt a cîstigat în deplasare, la Universitatea Valahia Tîrgoviste, partida din etapa a VI-a a turului II si s-a distantat în clasament fatã de HC Focsani. Scorul final al meciului din „Cetatea Chindiei“ a fost 31-34 (18-19). Pietrenii ocupã locul II, cu 30 de puncte, iar vrîncenii au rãmas pe 3, dar au numai 25 de puncte. Liderul clasamentului este Stiinta Dedeman Municipal Bacãu, cu 40 de puncte, ultima victorie a acestora fiind tocmai la Focsani. Urmãtorul meci al formatiei antrenate de Stelian Bursuc si Rãzvan Caba va fi tot în deplasare, pe terenul ultimei clasate, CS Triumf Cãlãrasi. Rezultatele partidelor jucate în etapa a VI-a a Diviziei A, Seria A, sînt: Universitatea Galati - CS Triumf Cãlãrasi 45-24, HC Vaslui - Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti 35-26, HC Focsani - Stiinta Municipal Dedeman Bacãu 18-38, Universitatea Valahia Tîrgoviste - LPS Piatra Neamt 31-34.

Articol afisat de 1387 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective