Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Doar trei la concursul pentru dregãtoriile Spitalului Judetean

• concursul organizat pentru ocuparea posturilor de conducere a fost sustinut doar
de trei candidati, din cinci • unul s-a retras în seara ce a precedat ziua concursului,
iar celuilalt i-a fost respins dosarul • cei trei candidati prezenti la concurs au obtinut medii peste 9 •

Comitetului Director al Spitalului de Urgentã Neamt functioneazã, la ora actualã, cu doar patru membri cu drepturi depline, din sase existenti. La concursul organizat, ieri, pentru ocuparea a posturilor de conducere au participat doar trei candidati din cinci, cîti s-au înscris initial. Pentru fiecare dintre cele cinci posturi pentru care s-a organizat concurs s-a înscris doar cîte un singur candidat, respectiv persoana care îl ocupa deja.
Inginerul Petru Schmidt, care candida pentru functia de director administrativ, s-a retras din concurs luni dupã-amiazã, din motive personale. De asemenea, economistei Adriana Creatã - care candida pentru postul de director financiar-contabil - i-a fost respins dosarul de cãtre Autoritatea de Sãnãtate Publicã, care a solicitat lãmuriri de la ministerul de resort cu privire la dreptul acesteia de a participa la concurs.
Astfel, ieri a fost organizat concurs pentru ocuparea posturilor de director medical, director de resurse umane, respectiv director de îngrijiri, cei trei candidati fiind doctorul Constantin Nanu, economist Carmen Morosanu si asistenta Elena Bejenaru. Cei trei candidati au promovat cu brio examenul, obtinînd medii peste 9, dupã parcurgerea celor trei probe ale concursului - tezã, sustinerea proiectului de management si interviul de selectie. Cea mai mare medie, mai exact 9,76, a fost a economistului Carmen Morosanu, care a luat nota maximã la proba scrisã, care a fost eliminatorie, si la care minimul admis era 6. Doctorul Constantin Nanu a obtinut media generalã 9.37, iar la tezã a luat 9.50, iar asistenta Elena Bejenaru - media generalã 9.33, dupã ce la tezã a luat 9.
Componenta Comitetului Director al Spitalului Judetean Neamt a fost stabilitã de cãtre doctorul Stelian Ghitã, la scurt timp dupã ce a fost numit manager al unitãtii, dar pînã ieri acest organism a avut caracter interimar.
Conform precizãrilor fãcute de cãtre acesta, cei doi membri ai Comitetului Director care nu au participat, ieri, la concurs vor ocupa, deocamdatã, posturile cu delegatie pînã la o datã la care se va organiza din nou concurs pentru postul de director administrativ, respectiv de director financiar-contabil. Pentru lãmuriri suplimentare în acest sens, conducerea Spitalului Judetean se va adresa Ministerului Sãnãtãtii.
Comisia de examinare a fost compusã din doctorul Stelian Ghitã, managerul unitãtii, doctor Lãcrãmioara Ciobanu, economist Constantin Oprea si Neculai Grãdinaru, reprezentantul Autoritãtii de Sãnãtate Publicã Neamt, Viorica Gheorghe si Mihaela Lazãr Ignatovici - din partea Consiliului Judetean, doctor Valeriu Andrita - reprezentantul Colegiului Medicilor Neamt, asistentul Puiu Sîrbu, presedintele Ordinului Asistentilor si Moaselor Neamt, si asistenta Maria Plãcintã, lider al sindicatului Sanitas al Spitalului Judetean.

Articol afisat de 1537 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective