Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Politistul problemã, aspru sanctionat

• subofiterul Adrian A., a fost sanctionat drastic de cãtre superiorii sãi • conducerea Politiei Neamt a decis amînarea în gradul profesional urmãtor pe o perioadã de 3 ani • este una dintre cele mai aspre pedepse, urmãtoarea fiind destituirea • politistul mai face obiectul a trei cercetãri prealabile, iar un avocat pietrean a depus plîngere penalã împotriva lui •

Subofiterul Adrian A., din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, a fost aspru sanctionat de cãtre conducerea Politiei Neamt, dupã ce a fost judecat în Consiliul de Disiciplinã. Politistul, care a refuzat sã se prezinte la judecatã, a fost pedepsit cu amînarea în gradul profesional urmãtor pentru o perioadã de 3 ani. „Consiliul de Disciplinã a înaintat domnului inspector sef propunerea de sanctionare a politistului. Domnul comisar sef Aurelian Vasea Soric a semnat propunerea, politistul fiind sanctionat cu «amînarea în gradul profesional urmãtor pe o perioadã de 3 ani»“, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtor de cuvînt al IJP Neamt.
Pedeapsa primitã de Adrian A. este, dupã cum afirmã politistii, una dintre cele mai spre, urmãtoarea pe listã fiind destituirea din structurile Ministerului Administratiei si Internelor. Inspectorul sef Aurelian Vasea Soric a semnat, ieri, propunerea Consiliului de Disicplinã, fiind de acord cu pedeapsa înaintatã. Subofiterul Adrian A. mai face obiectul a trei cercetãri prealabile si trebuie sã facã fatã si unei plîngeri penale depuse împotriva sa de cãtre un avocat pietrean. Cît priveste pedeapsa primitã ieri, fapta pentru care a dat socotealã s-a petrecut la începutul acestui an. Pe 2 ianuarie, politistul si un coleg de-al sãu erau de serviciu pe una din masinile Politiei Rutiere, dotatã cu aparat radar, pe traseul Piatra Neamt-Costisa. La un moment dat, el a oprit în trafic o masinã care circula cu o vitezã de 147 de km/ h. Soferul, de etnie rromã, a refuzat sã prezinte documentele la control, politistul solicitîndu-i acest lucru. Se pare cã între cei doi, sofer si politist, a avut loc un schimb dur de replici. Ulterior, soferul a plecat, însã politistul nu a întreprins nici o actiune de depistare a lui. Apoi, superiorii au aflat cã subordonatul lor a avut si alte atitudini necorespunzãtoare fatã de participantii la trafic.
Subofiterul mai este cercetat pentru cã nu ar fi încheiat un proces verbal de contraventie si nu ar fi executat ordinele sefilor în cadrul unei actiuni.

Articol afisat de 1629 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective