Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Bilantul lui Florin Marin: 5 din 27 posibile

Bilantul lui Florin Marin: 5 din 27 posibile

• Ceahlãul, antrenatã de Florin Marin, nu a cîstigat nici un punct în 2006 • dupã „epurare“ au venit 5, dar în patru etape • principalele echipe pe care le urmãreste Ceahlãul în lupta pentru evitarea retrogradãrii sînt Craiova, UTA, Farul si Urziceniul •

Ceahlãul s-a îngropat în „era Florin Marin“. ÃŽn 2006, cu „Flocea“ pe bancã nu a cîstigat nici un punct din 15, dar antrenorul poate da vina pe jucãtorii pe care i-a „disponibilizat“. ÃŽn 2007, însã, a adunat doar 5 puncte din 12, ceea ce a „ajutat“ echipa sã rãmînã la cinci lungimi de locul 14. Si asta cu jucãtorii doriti în iarnã. Este cel mai slab raport meciuri jucate - puncte luate dintre toti ceilalti trei antrenori ai Ceahlãului în sezonul 2006-2007, în timp ce sub comanda lui Ion Moldovan au fost strînse 12 puncte din 30 posibile. Ceahlãul sperã în salvarea de la retrogradare, însã lupta pare a fi extrem de dificilã pentru echipa condusã în prezent de Aurel Sunda. Antrenorul pare a avea un curaj nebun prin venirea Piatra Neamt, pentru a prelua din mers o formatie care schiopãteazã evident. Cel putin asa a fãcut în ultimele douã runde. Sansele galben-negrilor sînt destul de mici în prezent. E bine cã nu se va juca pe propriul teren cu Steaua si Rapid, pentru a pierde puncte la adevãr, iar, de CFR Cluj, Ceahlãul a scãpat. Nu intrã în discutie Dinamo pentru cã, în mod normal, în etapa a XXXIV-a, la Piatra Neamt, „cîinii“ vor sãrbãtori cîstigarea unui nou titlu, iar Rednic ar putea apela la serviciile unor jucãtori mai putin folositi în campionat.
Principalele contracandidate în lupta pentru locul 14, neretrogradabil, sînt Universitatea Craiova, UTA Arad si Farul Constanta. Cu primele douã urmeazã dueluri. Ar mai putea intra în „horã“ Pandurii, Urziceniul si Poli Iasi. Ceahlãul are, însã, mare nevoie de punctele din meciurile de acasã. Pe 30 martie vine FC National, ce pare a fi, deja, în divizia secundã, etapã în care Craiova merge la Iasi, Pandurii joacã la Urziceni, iar la Constanta vor juca Farul si FC Arges. ÃŽn Sãptãmîna Mare, în etapa a XXV-a, Ceahlãul va încerca sã nu piardã la Tîrgu Jiu, contra semifinalistei Cupei României, si va spera cã Urziceniul si Constanta se vor împiedica la Jiul si FC National. Un alt meci „cu interes“ pentru galben-negri va fi Craiova - CFR, pietrenii urmînd a fi suporterii feroviarilor clujeni. ÃŽn mod normal, echipa lui Sunda nu ar trebui sã se împiedice de Jiul, în etapa 26, dupã care vrea rãzbunarea „bãtãii de joc“ din tur a Politehnicii Timisoara. Dacã Iasul a reusit, oare Ceahlãul nu poate fi în stare?
Sînt patru etape importante pentru Ceahlãul. O serie de rezultate pozitive ar putea aduce mai multã liniste înainte de ultima treime a sezonului. Aceastã treime începe cu partidele cu U Craiova si UTA, formatii care au arãtat în debutul „primãverii“ cã pot juca de la egal la egal cu Dinamo, Steaua sau Rapid.

Articol afisat de 1194 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective