Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Baia Comunalã, la standarde europene

Baia Comunalã, la standarde europene

• Primãria Piatra Neamt investeste aproximativ 10 miliarde de lei în reabilitarea obiectivului • parterul va cuprinde baie turceascã, saunã, piscinã, jacuzzi si cofetãrie-ceainãrie • la etaj vor fi amenajate cabine de masaj si reflexoterapie •

Municipalitatea pietreanã promite pietrenilor cã baia publicã se va deschide în acest an, cel mai probabil la sfîrsitul lunii august, începutul lui septembrie. Inaugurarea a fost planificatã pentru mai devreme, însã, datoritã suprizelor apãrute pe parcursul lucrãrilor de modernizare si a unor chichite birocratice, Primãria Piatra Neamt s-a vãzut nevoitã sã o amîne pînã la sfîrsitul acestei veri. Conducerea institutiei este, însã, convinsã cã serviciile pe care le va oferi baia comunalã modernizatã vor compensa toatã aceastã perioadã. Municipalitatea investeste aproximativ 10 miliarde de lei vechi în reabilitarea imobilului din Piata 22 Decembrie. Se pãstreazã destinatia initialã, de baie publicã, dar se diversificã gama de servicii oferite.
Pietrenii vor avea parte de baie turceascã, saunã, masaj, reflexoterapie, acupuncturã si ceainãrie la intrare. Investitia principalã este modernizarea constructiei existente, dar vor apãrea si oferte promotionale. Astfel, la parter vor fi amenajate jacuzzi, o piscinã cu bazin modernizat (ce va cuprinde instalatii de filtrare, purificare, tratare si încãlzire a apei), saunã uscatã si cu abur, cabine de dus, plus o baie turceascã. Încã de la intrare, vizitatorii vor fi întîmpinati de oferta cofetãriei - ceainãrie care se va deschide în incintã, dar vor avea la îndemînã si un magazin cu produse din plante si suplimente nutritive. La etaj vor fi cabinete pentru masaj si reflexoterapie, sãli pentru recuperare fizicã, acupuncturã si salã de fitness, plus birourile administrative. Compexul va fi structurat pe regim demisol-parter-etaj. La demisol vor fi gãzduite centrala termicã, spãlãtoria ecologicã, cãlcãtoria si spatiile de depozitare. Proiectul de schimbare la fatã a bãii publice include si reparatiile corespunzãtoare la fatada clãdirii, schimbarea tîmplãriei cu una de tip PVC si termopane, vestiare cu dusuri, grupuri sanitare, sala de gimnasticã si, nu în ultimul rînd, un lift hidraulic pentru facilitarea accesului persoanelor cu handicap.
Lucrãrile au fost demarate încã de anul trecut, dar au fost probleme de ordin administrativ, clãdirea apartinînd, initial, Consiliului Judetean, prin Apa Serv. Odatã cu începerea primelor lucrãri, s-a constatat cã imobilul prezintã si vicii ascunse, care au impus reabilitarea întregii clãdiri, deci schimbarea aproape în totalitate a planurilor si documentatiei necesare.

Articol afisat de 2690 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective