Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Consilierul Frãtilã vrea indemnizatii sporite pentru agamani

Consilierul Frãtilã vrea indemnizatii sporite pentru agamani

• el solicitã majorarea acestor drepturi bãnesti de la 250 lei la 640 de lei de sedintã

Consilierul judetean Valericã Frãtilã va initia, astãzi, în cadrul sedintei Consilului Judetean, un proiect de hotãrîre în baza cãruia va cere cresterea valorii indemnizatiei de agaman de la 250 la 640 de lei brut, de sedintã. El solicitã modificarea contractului cadru de reprezentare a Consiliului Judetean în societãtile la care este actionar majoritar.
Prin Hotãrîrea Consiliului Judetean nr. 48/ 2004 privind împuternicirea reprezentantilor Consiliului Judetean Neamt în cadrul adunãrilor generale ale actionarilor ale agentilor economici de interes judetean, cu modificãrile si completãrile ulterioare, au fost desemnati reprezentantii Consiliului Judetean Neamt în AGA la SC Troleibuzul, SC Drupo si Compania Judeteanã Apa Serv. De asemenea, prin Hotãrîrea Consiliului Judetean Neamt nr. 48/2006 - privind unele mãsuri pentru înregistrarea societãtii „WWW Neamt“ SRL - au fost desemnati reprezentantii CJ în cadrul Adunãrii Generale a Actionarilor si la aceastã unitate. Conform acestor prevederi, Consiliul Judetean exercitã, în numele judetului, toate drepturile si obligatiile corespunzãtoare participatiilor detinute la societãti comerciale sau regii autonome, în conditiile legii. Persoanele împuternicite sã reprezinte interesele unitãtii administrativ-teritoriale în societãti comerciale, regii autonome de interes judetean etc. sînt desemnate prin hotãrîre a Consiliului Judetean, în conditiile legii, respectînd configuratia politicã rezultatã dupã alegerile locale. „ÃŽntrucît acest mandat de reprezentare presupune exercitarea, de cãtre persoanele care au fost desemnate în acest scop, a unor atributii ce revin Consiliului Judetean în calitate de actionar la societãtile respective, s-a aprobat ca fiecare consilier desemnat sã beneficieze de o indemnizatie de sedintã în cuantum de 250 de lei. Avînd în vedere atributiile si responsabilitãtile ce îi revin fiecãrui reprezentant, volumul activitãtilor desfãsurate în exercitarea mandatelor de reprezentare, precum si faptul cã indemnizatia, fiind stabilitã în sumã fixã, nu a fost supusã unor modificãri ca urmare a majorãrii indicelui inflatiei, propun majorarea indemnizatiei de la 250 lei la 640 de lei de sedintã“, a precizat consilierul judetean al Partidului Democrat Valericã Frãtilã.
În sedinta care va avea loc astãzi, colegii fostului vicepresedinte al Consiliului Judetean se vor pronunta în privinta indexãrii cu peste sutã la sutã a indemnizatiei de agaman.

Articol afisat de 1645 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective