Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nationala va reveni la Piatra Neamt

Nationala va reveni la Piatra Neamt

• „am primit asigurãri de la Mircea Sandu cã nationala va juca la Piatra Neamt cu Albania“, a declarat ieri Ion Mãrginean, vicepresedintele clubului pietrean • acesta a mai spus cã sînt sanse foarte mari ca si jocul contra Sloveniei sã fie tot pe „Ceahlãul“ • publicul pietrean a fost miercuri de nota 10 •

Pietrenii pot avea încredere cã nationala nu a jucat pentru ultima datã la Piatra Neamt în 2007, dupã cum a declarat Ion Mãrginean, vicepresedintele Ceahlãului. Mircea Sandu a dat asigurãri cã partida cu Albania, de pe 21 noiembrie, va avea loc tot în orasul de la poalele Pietricicãi. Ar putea fi partida la finalul cãreia nationala si pietrenii s-ar putea bucura de calificarea la turneul final EURO 2008, din Austria si Elvetia. Miercuri searã, dupã jocul cu Luxemburg, si Victor Piturcã a afirmat cã sînt sanse foarte mari ca partida cu Slovenia, de pe 6 iunie, sã fie tot la Piatra Neamt.
Marele merit este al organizatorilor si al publicului, care au fãcut din meciul „România - Luxemburg“ o sãrbãtoare, spectatorii putînd primi nota 10. Antrenorii si jucãtorii au plecat de la Piatra Neamt multumiti de comportamentul suporterilor, de civilizatia de care au dat dovadã acestia si de interesul major arãtat nationalei lui Piturcã. Pietrenii au fost si la aeroport si la hotel si în numãr de aproape 4.000 la antrenamentul deschis de duminicã searã. Au stat apoi pe lîngã usile hotelului si pe lîngã intrãrile stadionului pentru a-i vedea mãcar pret de cîteva secunde pe jucãtorii care pot bucura vara viitoare o natiune întreagã la EURO 2008. Pietrenii au înteles miercuri cã trebuie sã respecte regulile. Au venit din timp la stadion, au evitat îmbulzeala si incidentele, iar în tribune au fãcut spectacol. Si a fost unul nemaivãzut la Piatra Neamt.

Încîntati de atmosferã

Numãrul valurilor care au înconjurat stadionul a ajuns aproape 50, dacã nu chiar a trecut peste aceastã cifrã. Steagurile tricolore, tricourile cu însemnele nationalei, jobene, fulare, bluze si oameni pictati cu tricolorul pe obraji s-au aflat în toate colturile arenei. Scandãrile nu au contenit, decît la final, cînd jucãtorii au pãrãsit stadionul aplaudînd. „România! România!“, „Cinste lor! Cinste lor! Cinste tricolorilor!“ au rãsunat de multe ori în tribune, ca sã nu mai fie amintite ropotele de aplauze sau scandãrile numelor jucãtorilor. Si la final, fiecare parte, suporteri si jucãtori, a meritat sã fie aplaudatã.
Finalul meciului cu Luxemburg a fost unul în care jucãtorii chiar au multumit publicului pentru sãrbãtoarea creatã. ÃŽn momentul schimbãrilor, Laurentiu Rosu, Daniel Niculae si Gabriel Tamas au plecat mai repede spre vestiare, fiind astfel nevoiti sã înconjoare tot stadionul. Suporterii nu au putut rata o astfel de ocazie de a aplauda si de a scanda încã o datã numele fiecãruia dintre cei scosi mai devreme, multumindu-le pentru prestatie. Dacã luni, cu douã zile înainte de meci, Mutu a recunoscut cã nu se astepta sã joace la Piatra Neamt, aflînd cã va veni aici cînd a citit convocarea, acelasi jucãtor a avut numai cuvinte de laudã la adresa publicului la finalul partidei. „Publicul a fost extraordinar! Mi-ar face mare plãcere sã mai jucãm aici, pentru cã o asemenea atmosferã nu am mai întîlnit de mult pe un stadion din România. A fost, efectiv, o sãrbãtoare pentru acest oras si nu va fi nici o problemã din partea noastrã sã revenim aici“, au fost cuvintele starului lui AC Fiorentina. La fel de plãcut impresionat a fost si Ciprian Marica: „Am fi putut sã cîstigãm la un scor mai mare, am avut ocazii multe, dar nu am putut sã le fructificãm de fiecare datã. Sincer, chiar îmi doresc sã mai jucãm la Piatra Neamt. Mi-a plãcut foarte mult publicul“.

Articol afisat de 1651 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de nebunulq la data 30.03.2007 10:03
Prezentare oras Piatra-Neamt
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=425300
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective