Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Credite de nevoi personale pînã la 150.000 Euro si credit ipotecar cu dobîndã de 5,95%, la Romexterra Bank

Romexterra Bank a optimizat oferta produselor de creditare pentru persoanele fizice, respectiv Creditul Favorit 20.000, Creditul Favorit Plus si Creditul Ipotecar, operînd modificãri la nivelul categoriilor de venituri luate în calcul, volumul si perioada de acordare a creditelor.
De asemenea, portofoliul bãncii a fost extins prin lansarea creditului-punte, menit sã faciliteze achizitionarea sau construirea unei locuinte.
Pentru Favorit 20.000 Euro, credit de nevoi personale acordat fãrã giranti sau garantii, a fost diversificatã categoria de venituri luatã în calcul în vederea stabilirii capacitãtii de rambursare a clientului. Acest credit este disponibil si în Euro si se acordã pe o perioadã de maxim 10 ani.
Pentru Favorit Plus, credit de nevoi personale cu garantie ipotecarã, volumul maxim al creditului a fost majorat cu 50% pînã la 150.000 Euro, a fost extinsã perioada de creditare de la 25 la 30 ani, iar vîrsta maximã a împrumutatilor la scadenta finalã a creditului s-a majorat de la 65 la 70 de ani. Dobînda variabilã: 6,95%
În cazul creditului ipotecar, a fost extinsã perioada de creditare de la 25 la 35 ani, iar vîrsta maximã a împrumutatilor la scadenta finalã a creditului s-a majorat de la 65 la 70 de ani. Dobînzile creditului ipotecar sînt avantajoase si variabile: 8,95% Ron si 5,95% Euro.
Creditul punte este un produs nou în portofoliul bãncii. Acesta se adreseazã oricarei persoane ce detine în proprietate un imobil pe care intentioneazã sã-l vîndã în scopul achiztiionãrii/construirii unui imobil mai spatios sau cu o valoare de piatã mai mare.
În aceastã situatie, banca acordã un credit punte de maxim 75% din valoarea de piatã a imobilului detinut, urmînd ca diferenta sã fie acordatã printr-un credit ipotecar. Imobilul detinut poate fi si în proprietatea unui membru al familiei care locuieste si gospodãreste împreunã cu solicitantul de credit.
Rambursarea creditului punte se va face integral într-o singurã transã, în intervalul de pînã la un an de la data contractãrii creditului, din suma rezultatã în urma vînzãrii imobilului sau din alte disponibilitãti ale clientului.
Dobînzile creditului punte acordat în lei sau euro sînt 0%, percepîndu-se doar un comision initial de 11% Ron si 9% Euro.
Pentru toate produsele mentionate, Romexterra Bank a extins categoriile de venituri luate în calcul pentru determinarea capacitãtii de rambursare a clientilor, respectiv: salarii, pensii, contracte de muncã pentru fractiune de normã, contracte de management, activitãti independente - profesii libere, drepturi de proprietate intelectualã, activitãti comerciale -, conventii civile de prestãri servicii, chirii, dividende, drepturi de autor, activitãti sportive, navigatori etc.
Pentru creditele Favorit Plus si Ipotecar, veniturile luate în calcul pentru determinarea capacitãtii de rambursare includ si veniturile realizate în strãinãtate de cetãteni români, precum si veniturile obtinute în România de cetãteni strãini.
Produsele oferite de Romexterra Bank pot refinanta creditele sotului/sotiei solicitantului de credit, aflate în derulare la alte bãnci/institutii financiare si pot fi contractate la oricare dintre cele 61 unitãti teritoriale ale bãncii.
Romexterra Bank, membrã a grupului financiar MKB-Bayerische Landesbank, a înregistrat, la finele anului trecut, un profit brut de 24,4 milioane lei (echivalentul a 7,2 milioane Euro), respectiv un profit net de peste 22 milioane lei (echivalentul a 6,5 milioane Euro), în crestere netã cu 11,3% fatã de anul 2005.
Activele totale ale bãncii au urcat anul trecut la 1,2 miliarde lei (echivalentul a 360,8 milioane Euro), în crestere cu 15,8% fatã de valoarea înregistratã la finele anului 2005.

Articol afisat de 2364 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective