Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Jaf comis de un violator

Jaf comis de un violator

• un tînãr va fi judecat pentru numeroase infractiuni deosebit de violente • acesta a spart usa familiei medicului Cleopatra Andries, intrînd în casã peste sotul sãu • bãrbatul a fost tintuit pe pat, fiind amenintat cu un cutit • acelasi Ovidiu Vasile Sleapcã a violat o tînãrã care i s-a opus jafului, lîngã puntea Cotu Vames •

Unul dintre cei mai periculosi violatori, hoti si tîlhari din zona municipiului Roman, Ovidiu Vasile Sleapcã, în prezent în vîrstã de 20 de ani, originar din Sagna, va fi tras la rãspundere pentru faptele sale, acesta fiind trimis în judecatã, recent, de cãtre magistratii Parchetului, printre victimele lui numãrîndu-se inclusiv familia medicului psihiatru Cleopatra Andries. Tînãrul si-a început activitatea infractionalã încã din perioada cînd era minor, iar, în 2004, a fost arestat preventiv, dupã ce i-au fost probate o serie de infractiuni, în prezent fiind încarcerat în Penitenciarul Bacãu. Ovidiu Vasile Sleapcã avea o „preferintã“ pentru femeile fãrã apãrare, cãrora le smulgea posetele, însã în cazierul sãu vor figura si douã fapte foarte grave, respectiv un viol comis în apropierea puntii de la Cotu Vames si un atac armat asupra sotului doctoritei psihiatru, în propria locuintã. Jaful s-a petrecut în luna iunie a anului 2005, ziua în amiaza mare, cînd Ovidiu Vasile Sleapcã era întîmplãtor în fata blocului în care domiciliazã familia Andries. Vãzînd-o pe Cleopatra Andries iesind din locuintã si încuind usa, a presupus cã nu a mai rãmas nimeni acasã si s-a gîndit sã o jefuiascã. Tînãrul s-a izbit, cu putere, de cîteva ori, în usã, pe care a reusit sã o deschidã. Odatã intrat în apartament, hotul a auzit zgomote si si-a dat seama cã este cineva în acasã, în baie. Ovidiu Vasile Sleapcã a mers repede în bucãtãrie, de unde a luat un cutit si a asteptat iesirea victimei. Bãrbatul, luat prin suprindere, a fost amenintat cu arma albã si dus în dormitor, unde a fost obligat sã stea asezat pe pat, cu fata în jos. Tîlharul a cotrobãit, apoi, prin locuintã, în cãutarea de bani si bunuri. ÃŽn cele din urmã, infractorul a sustras un video-casetofon marca „Funai“, un telefon mobil marca „Sony Ericsson“, un aparat de bãrbierit marca „Philips“ si 400.000 de lei vechi. Valoarea totalã a prejudiciului a fost estimatã, la vremea respectivã, la 30 milioane de lei. Dupã ce a comis faptele, acesta a dat videocasetofonul unui cunoscut, în schimbul unui amplificator audio, în timp ce telefonul celular a fost vîndut unui alt amator de chilipiruri.

Batjocoritã la lizierã

O altã faptã de o cruzime greu de imaginat îi apartine aceluiasi Ovidiu Vasile Sleapcã, avînd loc în urmã cu cîteva luni, în apropierea puntii pietonale de la Cotu Vames. Fiind întuneric, tînãrul a pîndit-o pe Ana Loredana V., care venea dinspre oras, si a decis sã îi fure poseta sau celelalte bunuri de valoare. Acesta s-a apropiat si a tras cu putere de una dintre curelele gentii. Fata a încercat sã riposteze, fãrã prea mare succes, întrucît infractorul a lovit-o puternic peste fatã. Victima a cãzut, moment în care agresorul s-a decis sã o violeze. Tînãra a fost dusã la circa 100 de metri distantã, la marginea unei liziere, atacatorul cerîndu-i sã se dezbrace. ÃŽntrucît aceasta a refuzat, a urmat o nouã ploaie de lovituri, dupã care i-a smuls hainele de pe ea. Fata a fost violatã, dupã care Ovidiu Vasile Sleapcã a lãsat-o sã se îmbrace, nu înainte, însã, de a-i cotrobãi prin posetã. Tînãrul a sustras 200.000 de lei, un parfum si cîteva fotografii personale. ÃŽn acele momente, victima a încercat sã ascundã telefonul mobil, marca „Motorola“, introducîndu-l în ciorapi, dar a fost vãzutã de agresor, care i l-a furat si, apoi, l-a vîndut unui amator de chilipiruri.
Pe lîngã aceste infractiuni, de viol si tîlhãrie, fãptasul va mai fi tras la rãspundere pentru cã, în alte cinci rînduri, a tras de posetele unor femeie care circulau pe strãzile municipiului, indiferent cã a fost vorba despre zone centrale sau mãrginase ale Romanului.
FOTO: Periculosul infractor risc\ p`n\ la 18 ani de `nchisoare

Articol afisat de 1808 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(T. CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective