Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Voleibalistii au încheiat în genunchi jocul cu Tomis

Voleibalistii au încheiat în genunchi jocul cu Tomis

• VCM-LPS Piatra Neamt - Tomis Constanta 0-3 (13-25, 15-25, 15-25) • pentru Ionescu si Mocanu a fost ultimul joc în Sala Ceahlãul, în calitate de jucãtori profesionisti • Dinamo - Steaua a fost 3-0 •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt a pierdut fãrã drept de apel ultimul joc al turneului 3 din cadrul play-off-ului Diviziei A1 de volei masculin. Scorul partidei cu VCM Tomis Constanta nu mai lasã loc la nici un comentariu: 0-3 (13-25, 15-25, 15-25). Pur si simplu jucãtorii pietreni erau învinsi încã de la vestiare. Psihic, voleibalistii pietreni nu au fost pregãtiti sã facã fatã unei formatii înaintea cãreia nu au cîstigat în 2007 nici un duel. Cu o astfel de replicã slabã în fata sa, Constanta a fãcut legea pe teren si a vrut sã termine cît mai repede partida, pentru a pleca din Piatra Neamt dupã 10 zile de sedere continuã. Echipa antrenorilor Dan Gavril si Nicu Burus nu a jucat aproape nimic. Nu au preluat la serviciile puternice si precise ale adversarilor si nici nu au avut continuare la constructia atacurilor. Cînd au reusit sã aducã mingea în preajma fileului, blocajul multinationalei dobrogene a functionat perfect si, ori a îngropat mingea în terenul pietrean, ori a dat ocazia celor din linia a II-a sã readucã mingea în joc pentru un nou atac fulgerãtor. „Cãderea din jocul nostru o asteptam“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului pietrean. Dar oare chiar era asteptatã o astfel de cãdere? De partea cealaltã, antrenorul Tomisului, argentinianul Jorge Cannestracci, a fost diplomat: „Cred cã astãzi echipa gazdã a fost obositã dupã meciul de cinci seturi cu Dinamo, în care a obtinut o victorie frumoasã. ÃŽmi place mult formatia din Piatra Neamt". Pentru VCM-LPS urmeazã deplasarea de la Constanta, pentru returul semifinalei din Cupa României si ultimul turneu din play-off, la Bucuresti.
Joi, 5 aprilie, suporterii pietreni au avut ocazia sã îi vadã la lucru pe Ionel Mocanu si Marian Ionescu. Dacã ultimul a jucat, profitînd de forma slabã a lui Dascãlu, Mocanu a fost uitat pe margine. Dupã ultimul fluier al partidei dintre VCM-LPS si Tomis, Mocanu a iesit val-vîrtej din Sala Ceahlãul, supãrat cã nu a intrat nici mãcar un minut în meciul echipei sale. Poate cã ar fi meritat sã mai aducã mãcar un punct pe tabelã, avînd în vedere cã VCM-LPS nu mai putea emite pretentii în fata campioanei din 2007.

Dinamo - Steaua, un derby îndoliat

Tot joi s-a jucat si derby-ul bucurestean Dinamo - Steaua. Au cîstigat „alb-rosii“, însã nici una dintre echipe nu avea chef sã intre pe teren, dupã ce miercuri noaptea au murit doi voleibalisti într-un accident pe drumul dintre Buzãu si Urziceni. Este vorba despre Lucian Mocanu si Gabriel Trandafir. Primul era jucãtor legitimat la Dinamo, dar împrumutat la VCM Rîmnicu Sãrat, iar al doilea a plecat la aceeasi echipã din judetul Buzãu, în vara anului trecut, tocmai de la Steaua. ÃŽn urma accidentului, Cristian Porumbescu, jucãtor al lui Dinamo împrumutat tot la Rîmnicu Sãrat, a intrat în comã de gradul 4, iar prietena acestuia a decedat pe loc. Toti cei trei jucãtori au avut miercuri meci în play-out-ul Diviziei A1 si luaserã parte la victoria cu 3-1 contra echipei U Explorãri Baia Mare. „Nu avem nici un chef sã jucãm. Erau bãieti de-ai nostri“, a spus înaintea partidei Alin Bobeanu, jucãtor la Dinamo. „Nu pot sã spun nimic despre Trandafir. A fost ca si copilul meu“, a afirmat, printre lacrimi, si antrenorul secund al Stelei, Dan Macavei, cel care l-a format pe Trandafir la juniorii echipei ros-albastre. Ca semn al recunostintei fatã de cei decedati, delegatia lui Dinamo a fost, joi dimineatã, la Mãnãstirea Bistrita, pentru a aprinde o lumînare în amintirea celor decedati, iar în timpul jocului au purtat doliu.
Si fetele de la Unic au avut o reactie demnã de lãudat dupã accidentul cumplit. Acestea au donat sînge pentru voleibalistul lui Dinamo aflat în comã, în speranta cã îl vor ajuta sã trãiascã.

Articol afisat de 1700 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective