Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 18 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Jandarmii nemteni, la ora bilantului

Jandarmii nemteni, la ora bilantului

• în primele trei luni, jandarmii nemteni au prins mai multi infractori si aplicat zeci de amenzi contraventionale • prinderea în flagrant a hotilor de motorinã din Sãgeata Albastrã, reprezintã una dintre realizãrile de anvergurã ale lucrãtorilor Jandarmeriei Neamt •

Activitatea jandarmilor nemteni, în primele trei luni ale acestui an, a fost mai mult decît satisfãcãtoare. Cel putin asa aratã datele centralizate dupã primele trei luni ale acestui an. În cele trei luni, scurse din acest an, jandarmii nemteni au pus accent pe organizarea si desfãsurarea unor activitãti specifice în zona de responsabilitate. În principal, jandarmii au urmãrit ca misiunile lor sã aibã ca rezultat mentinerea unui climat de ordine si sigurantã în localitãtile Piatra Neamt, Roman, Bicaz si statiunea turisticã Durãu. În timpul misiunilor în zona turisticã a masivului Ceahlãu, jandarmii au constatat o infractiune, depistînd un infractor, si au sanctionat contraventional 44 de persoane, valoarea totalã a amenzilor fiind de 8.025 ron. În zona barurilor si discotecilor au fost efectuate 14 actiuni, fiind depistati 6 persoane care au comis 8 infractiuni. De asemenea, au mai fost sanctionati contraventional 24 de cetãteni, valoarea totalã a amenzilor acordate fiind de 3.150 lei.
Trebuie precizat cã, în acest an, jandarmii au fost solicitati sã asigure ordinea publicã la 32 de manifestãri sportive care s-au desfãsurat în cele douã orase imporante ale judetului, între care meciul international de fotbal România-Luxemburg, precum si partidele disputate în cupele europene de cãtre echipa de handbal feminin HCM Roman.
În total, jandarmii au desfãsurat peste 230 de misiuni de mentinere a ordinii publice, în zona institutiilor de învãtãmînt, în piete, tîrguri, oboare si au executat 290 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestãri de protest. Cu aceastã ocazie, au fost constatate 23 de infractiuni flagrante (furt calificat, ultraj contra bunurilor moravuri, vãtãmare corporalã gravã, violare de domiciliu, asociere pentru sãvîrsirea de infractiuni etc.) si au fost aplicate peste 90 de amenzi, a cãror valoare totalã a depãsit 12.500 lei ron.
Cel mai important dosar, rezolvat de jandarmi în acest an, îl reprezintã furtul de motorinã din „Sãgeata Albastrã“. Actiunea a avut loc pe data de 16 ianuarie, cînd jandarmii au organizat un flagrant în Gara Bicaz, pentru prinderea în flagrant a unui grup organizat pe furturi de combustibil din rezervoarele trenurilor tip Sãgeata Albastrã. ÃŽn urma acestei actiuni, au fost depistati Constantin G, de 35 de ani, si Vasile C., în vîrstã de 34 de ani, ambii din localitate, precum si pe Vasile Gabriel L., de 41 de ani, din Hemeiusi - Bacãu, mecanic de locomotivã. Cei trei au fost prinsi furînd din rezervorul locomotivei 330 de litri de motorinã. Dosarul a fost înaintat Parchetului spre competentã solutionare.

Articol afisat de 1411 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective