Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 23 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul II a iesit din lupta pentru locul secund

Ceahlãul II a iesit din lupta pentru locul secund

• Ceahlãul II Piatra Neamt - Pambac Bacãu 0-1 (0-1) • a marcat Petcu ('20) • pentru nemteni au jucat Avãdanei si Federenko •

Ceahlãul II Piatra Neamt a pierdut meciul din etapa a XXV-a a Ligii a III-a, Seria I, la fotbal si a iesit din lupta pentru locul secund în clasament, pozitie care duce la barajul de promovare în Liga a II-a. Elevii antrenorilor Toader Stet, Iordache Puricã si Codrut Domsa au jucat, vineri, pe propriul teren, dar au pierdut jocul cu Pambac Bacãu. Scorul final al întîlnirii a fost 0-1, marcator al partidei disputate la Roznov fiind Petcu, în minutul 20.
Numai numele marcatorului, Florin Petcu, spune multe despre diferenta de experientã între componentii echipei Ceahlãul II si Pambac Bacãu. Aceasta pentru cã Toader Stet l-a avut de la „echipa mare“ doar pe Valentin Avãdanei (foto), ca jucãtor cu meciuri în Liga I, si pe Andrey Federenko în poartã, dar ca jucãtor ce are nevoie de meciuri în picioare, în timp ce la Pambac au evoluat Petcu, Bolfã si Dragomir, fotbalisti cu multe meciuri si evolutii bune pe prima scenã a fotbalului românesc. „Lipsa de experientã a fost unul dintre factorii care au dus la aceastã înfrîngere, dar si o anumitã teamã a unora dintre jucãtorii nostri tineri. Dacã însã am fi marcat la una din ocaziile create la poarta oaspetilor, sigur, altfel discutam acum despre joc si despre scor. Cu toate acestea, nu trebuie trecut cu vederea cã prestatia noastrã a fost mai slabã decît în alte partide, fapt care s-a vãzut clar pe teren. Pot spune, însã, cã ne-au lipsit acei juniori, Gheorghiu si Codreanu, ambii suspendati“, a declarat Toader Stet. Dacã Petcu a deschis scorul în minutul 20, la o gresealã a lui Macovei, Ceahlãul II se poate lãuda numai cu ratãri. Gafita a fost cel care a irosit cu seninãtate douã ocazii foarte bune la 0-0, cînd s-a aflat fatã în fatã cu portarul advers, pentru ca mai apoi Avãdanei si Cristescu sã treacã pe lîngã egalare. „Diferenta s-a fãcut, practic, la experienta jucãtorilor. Petcu a avut o sansã pe care a fructificat-o cu sînge rece, în timp ce noi am ratat“, a mai spus Stet, multumit de aportul adus de Federenko si de Avãdanei în jocul de vineri searã. Sãptãmîna aceasta va fi una cu douã meciuri pentru Ceahlãul II. Mai întîi, va fi deplasarea de la Leonard Pascani, echipa lui Ionut Covrig, marti, pentru ca vineri sã primeascã vizita echipei FCM II Bacãu.
Dintre celelalte rezultate ale rundei se remarcã egalul obtinut de la Politehnica Galati în fieful liderului, 0-0, dar si victoriile ultimelor clasate în serie, Petrolul Moinesti, 2-0 la Rîmnicu Sãrat, si Roseal Odorheiu Secuiesc, 2-1, pe propriul teren cu Leonard Pascani. Meciurile etapei cu numãrul 25 din Liga a III-a, Seria I, s-au terminat astfel: Otelul II Galati - FCM II Bacãu 4-0, CSM Rîmnicu Sãrat - Petrolul Moinesti 0-2, Ceahlãul II Piatra Neamt - Pambac Bacãu 0-1, CFR Pascani - Laminorul Roman 3-4, FC Willy 2001 Bacãu - Politehnica II Iasi 0-1, Aerostar Bacãu - ACS KSE Tîrgu Secuiesc 1-0, Roseal Odorheiu Secuiesc - Leonard Pascani 2-1, Transkurier Sfîntu Gheorghe - Juventus Fãlticeni 1-1, CSM Focsani - Politehnica Galati 0-0.
FOTO: Avãdanei a jucat pentru Ceahlãul II, dar nu a putut împiedica înfrîngerea cu Pambac

Articol afisat de 1513 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective