Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 23 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Bãsescu, asteptat în Neamt

Bãsescu, asteptat în Neamt

• „noi avem speranta cã va reveni aici, pentru a fi în mijlocul cetãtenilor care îl sustin“, a declarat deputatul Marius Rogin, presedintele PD Neamt

Traian Bãsescu va beneficia de campanie electoralã în judetul Neamt, dupã cum dau asigurãri membrii Partidului Democrat. Deocamdatã, nu este cunoscutã ziua în care va fi declansatã oficial campania, dar startul va fi dat în una din zilele acestei sãptãmîni. „Campania electoralã în Neamt va începe odatã cu stabilirea datei exacte de cãtre Parlamentul României. Traian Bãsescu a fost acuzat de faptul cã face campanie electoralã înaintea declarãrii oficiale a acesteia, dar noi considerãm cã nu este adevãrat. Traian Bãsescu a fost întotdeauna un presedinte care s-a aflat în mijlocul poporului, un presedinte care a vorbit cu cetãtenii“, a declarat deputatul Marius Rogin, presedintele filialei PD Neamt.
Desi nu se cunoaste un traseu pe care Traian Bãsescu îl va urma în perioada campaniei electorale, nu este exclus ca el sã ajungã în Neamt în perioada celor 30 de zile care se vor scurge pînã la desfãsurarea referendumului. De altfel, presedintele suspendat al României a cãlcat în judetul Neamt în perioada campaniei electorale din 2004. „Nu este exclus ca Traian Bãsescu sã vinã la Piatra Neamt. Noi avem speranta cã va reveni aici, pentru a fi în mijlocul cetãtenilor care îl sustin. PD va sprijini neconditionat candidatura lui Traian Bãsescu. Ne bucurã suportul acordat de Partidul Liberal Democrat si sperãm cã împreunã vom reusi sã sustinem pozitia presedintelui Traian Bãsescu. Campania electoralã va avea la bazã mai mult un proces informativ, un proces prin care vom încerca sã explicãm populatiei despre ce poate face un presedinte, ce are dreptul sã spunã si cum poate sã actioneze pentru apãrarea drepturilor cetãtenilor care l-au votat. Vom spune cã singura lege pe care a încãlcat-o presedintele este legea tãcerii. Partidul Democrat va încuraja prezenta oamenilor la vot deoarece acesta este mijlocul legal de exprimare, cîstigat prin revolutia din decembrie '89. Avem convingerea cã rezultatul referendumului va fi net favorabil presedintelui României, Traian Bãsescu“, a mai spus democratul Marius Rogin.
Dupã cum sustin democratii nemteni, Traian Bãsescu a renuntat la a-si da demisia la cererea filialelor judetene din tarã, care au sustinut ca el sã se prezinte în fata poporului, prin referendum.

Articol afisat de 1736 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective