Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cetatea Tîrgu Neamt, îngenuncheatã la Bicaz

• Cimentul Bicaz - Cetatea Tîrgu Neamt 1-0 • a marcat Lungu, în minutul 3 • este prima înfrîngere a tîrgnemtenilor în sezonul 2006-2007 •

Cimentul Bicaz este performera etapei a XIX-a a campionatului judetean de fotbal, dupã ce duminica trecutã a învins pe propriul teren pe Cetatea Tîrgu Neamt, echipã care pînã acum nu pierduse nici mãcar un punct în cele 17 meciuri jucate. La Bicaz, însã, conducerea tehnicã a Cetãtii a ales sã arunce în teren o formatie tînãrã, alcãtuitã din jucãtori care abia au terminat junioratul sau care sînt încã juniori. Acest lucru nu diminueazã cu nimic meritul gazdelor, care au deschis scorul repede, în minutul 3, prin Cosmin Lungu si care apoi au reusit sã mentinã diferenta de pe tabela de marcaj pînã la final. „Am vãzut cã cei de la Tîrgu Neamt au ales sã joace cu o echipã alcãtuitã din tineri si din rezerve. Cred cã s-au gîndit sã îi mai menajeze pe unii dintre jucãtorii cu care au obtinut numai victorii pînã acum sau poate au crezut cã este timpul sã îi lase sã joace mai multe minute si pe cei mai tineri. Oricum, este clar cã se gîndesc la viitor si la meciul de baraj de la varã. Despre restul etapei pot spune cã a fost una linistitã, fãrã nici un fel de incident“, a declarat Adrian Popa, secretarul Asociatiei Judetene de Fotbal.
Dintre celelalte rezultate, s-a mai constatat victoria echipei Vulturul Zãnesti la Viitorul Podoleni, 2-1, într-un derby al zonei de sud a judetului Neamt. De asemenea, trebuie spus cã în celelalte meciuri ale rundei s-a consemnat marcarea a cel putin cinci goluri pe partidã. Vointa Ion Creangã a zdrobit pe Bradul Borca cu 6-0, la Roznov, Bradul si Victoria Roman au terminat la egalitate, 3-3, în timp ce Victoria Horia a trecut cu 3-2 de Biruinta Gherãiesti, iar Laminorul II Roman a învins pe CSS Tîrgu Neamt cu 4-1. A stat în etapa cu numãrul 19, Vointa Pîngãrati.
Ieri, echipele din Divizia D - Neamt au pornit un nou parcurs în Cupa României, editia 2007-2008. AJF Neamt a anuntat cã jocurile s-au desfãsurat la ora 16, într-o într-o singurã mansã, pe terenurile din paranteze: Vointa Pîngãrati - Cimentul Bicaz (teren Stejarul); Viitorul Podoleni - Vulturul Zãnesti (teren Podoleni); Laminorul II Roman - Vointa Ion Creangã (teren LPS Roman); Victoria Roman - Victoria Horia (teren Vointa); CSS Tîrgu Neamt - Bradul Roznov (teren Cetatea); Biruinta Gherãiesti - Cetatea Tîrgu Neamt (teren Gherãiesti).

Articol afisat de 1420 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective