Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 9 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
BLESTEME PE NET

BLESTEME PE NET

• „toti parlamentarii primesc mail-uri de amenintare, blesteme si amenintãri la adresa copiilor“, a declarat senatorul Norica Nicolai • pentru cã nu se stie cine sînt cei 322 mult-huliti, mesajele internautilor sustinãtori ai presedintelui suspendat au ajuns chiar si la alesii PD si PLD • din Neamt, au fost cadorisiti liberalii Serban Strãtilã si Dorinel Ursãrescu, social-democratul Rãzvan Bobeanu si peledistul Vasile Pruteanu • PD se leapãdã de orice legãturã cu rãvasele amenintãtoare •

Internetul a devenit unealtã de campanie electoralã. Demiterea lui Traian Bãsescu, supusã votului la referendumul de pe 19 mai, i-a bãgat în fibrilatie pe internauti. ÃŽn ziua în care cei 322 de parlamentari l-au suspendat pe seful statului, au circulat pe Messenger chemãri la mitinguri. Apoi, s-au semnat on-line petitii de dizolvare a Parlamentului. Adresele de e-mail ale parlamentarilor au fost promovate în masã, ceea ce face ca, în prezent, senatorii si deputatii sã fie tinta unor mesaje „la grãmadã“, în care cele mai cuminti sînt pline de înjurãturi. Existã, însã, si blesteme venite via Internet sau amenintãri la adresa familiei parlamentarului „adrisant“. „Toti parlamentarii nostri primesc mail-uri de amenintare, blesteme la adresa lor, a copiilor, a familiilor. Din punctul meu de vedere, este o campanie murdarã, jenantã si dezonorantã pentru cei care îl sustin pe Traian Bãsescu“, a declarat senatorul Norica Nicolai, presedintele PNL Neamt. Acesta nu este singurul parlamentar tintit de pro-bãsescieni cu înjurãturi si blesteme electronice. Dupã cum aratã cîteva „mostre“ ale amorului prezidential, au fost amenintati prin cãsutele de mail aproape toti alesii din si de Neamt: social-democratii Ioan Bivolaru, Rãzvan Bobeanu si Iulian Iancu, liberalii Serban Strãtilã si Dorinel Ursãrescu, ba chiar si peledistul Vasile Pruteanu care, culmea, face campanie pentru Traian Bãsescu în judet. Singurii care par sãriti din plan sînt senatorul PSD Ioan Chelaru, senatorul PC Silvia Ciornei, senatorul PRM Viorica Moisuc, deputatul PSD Ioan Munteanu si deputatul PD Marius Rogin. Asta nu înseamnã cã n-au mai fost si alte nume sonore clar bãsesciene care au primit mesaje: printre pesedistii de frunte gen Nicolae Vãcãroiu, Mircea Geoanã sau Ion Iliescu sînt strecurati si fani Bãsescu - Roberta Anastase (PD) Mircea Cintezã (PLD), Dumitru Pardãu (PLD), Valeriu Tabãrã (PD), Vasile Blaga (PD), Augustin Zegrean (PD), Raluca Turcan (PLD) si chiar viceprimarul pedist al comunei clujene Floresti, Ioachim Vancea.

„Sã vã vedeti murind copiii în chinuri“

Sub acest titlu, cel care-si spune „lucrac2006“ scrie, printre altele: „Cititi pînã la capãt, ca sã stiti de la ce vi se trage. Si sã vã amintiti de noi atunci. De prostime. Orice înjurãturã cunoscutã, în orice limbã, si orice blesteme, oricît de groaznice, mi se par nici pe departe o rãsplatã adecvatã. Vã blestem sã trãiti cît mai mult, sã vã vedeti murind copiii, nevestele, bãrbatii, fratii, surorile, pãrintii, nepotii si strãnepotii, în chinuri. Sã trãiti sã vedeti toate astea. Sã mai trãiti apoi mãcar vreo 10 ani, ca sã puteti aprecia si voi cum se cuvine durerea noastrã, atunci cînd ne mor cei dragi, pentru cã n-avem bani, sau pentru cã pe doctori îi doare în ... si te lasã sã mori dacã nu dai banul. Vã blestem sã muriti pe marginea unui sant, sã trec pe lîngã voi si sã-mi cereti un pahar cu apã si sã mã ... pe fetele voastre atunci. Mã gîndeam sã lansez o propunere publicã, sã-si facã careva milã de neamu nostru si sã punã o bombã maaaaare în Parlament. Nu înainte de a anunta cã se pregãteste o initiativã legislativã de dublare a salariului, ca sã fiu sigur cã sînteti toti acolo. Eram în stare sã pun si niste bani la bãtaie pt treaba asta (Al Qaeda ceva? dormiti, în ... mea??? faceti si voi ceva util). Faceti asta si veti fi eroii României. Dar mi-am dat seama cã o moarte rapidã e o pedeapsã mult prea usoarã pentru voi... Meritati sã trãiti mult si sã vã chinuiti. O sã mã bucur la moartea în chinuri a fiecãruia dintre voi. O sã mã ... pe mormintele voastre, o sã mã îmbãt ca un porc si o sã ... pe crucile voastre. O sã le scriu familiilor voastre si o sã le spun sã nu fie triste, cã e o jigodie mai putin pe lume“.

„Nu se plîngea nimeni de Bãsescu cã fura“

Cristi Dinu, alias malasorte79, îi întreabã pe parlamentari dacã nu le e fricã de blestemele poporului român. „V-ati gîndit vreodatã cã, într-o zi, o sã vã ajungã blestemele poporului vostru?? Voi persistati în prostie, în joaca de-a puterea, sub pretextul cã e «spre binele românilor, cã asa e democratic». Dacã era spre binele românilor, ati fi lãsat dracului treburile asa, cã nu se plîngea nimeni de Bãsescu cã fura sau cã e un presedinte incompetent. Poporul îl iubeste si este alãturi de el, deoarece are puterea si plãcerea sã coboare printre oameni, cu fesul lui urît, cu cizmele lui de cauciuc, cu ochii strîmbi, cu rîsul haios, cu vorbe din topor si, în special, cu dragoste pentru ROM+N“. Hashu Mihai (diud23), cel care le-a scris mai mult parlamentarilor de Neamt, are mai multe întrebãri: „Cum puteti sã vã mai suportati pe fata pãmîntului? Aveti grijã, cãci noi, tinerii nu vã vrem! Veti zbura din parlament la primele alegeri vot uninominal! Cum ati putut sã îl demiteti pe Bãsescu? El este singurul votat de oameni direct si personal. Nu vã e fricã de Dumnezeu? Chiar asa nu vã pasã? Atunci nici nouã de-ati dispãrea de pe fata pãmîntului. Ar fi cel mai decent gest. Asa sã ne ajute Cel de Sus!“. Un alt admirator al presedintelui suspendat scrie tocmai din Bruxelles: „Ne-am sãturat de sleahta de analfabeti ajunsi în jilturi înalte, precum odinioarã rãposatul si-a lui clicã. Nu mai meritati nici mãcar înjurãturi ! Sper numai cã speta prostilor fuduli va dispãrea curînd (prin vot, atac de inimã, moarte de bãtrînete sau comã alcoolicã)“.

De la „Cuvîntul lui Dumnezeu“ pentru PNL, PD si PLD

„La mãnãstirea Noul Ierusalim din Pucioasa a coborît Cuvîntul lui Dumnezeu si a grãit neamului român, si a grãit parlamentarilor, si a grãit lui Traian Bãsescu, în Duminica ÃŽnvierii, la sãrbãtoarea Izvorului tãmãduirii, în Duminica mironositelor si în Duminica slãbãnogului. ÃŽn ultimul mesaj (29 aprilie), Dumnezeu Se adreseazã exclusiv lui Traian Bãsescu. Mesagerii cuvîntului au datoria sã-l transmitã acolo unde el trimite. ÃŽn fisierul atasat gãsiti continutul mesajului“. Asa începe rãvasul scris de... Cuvîntul lui Dumnezeu pentru democrati, liberali si liberal-democrati. Iar continutul abundã în corãbii si marele Cîrmaci.
„Corvus coraX“ sau aleXandru gota (sighisoara) sau „cel care i-a dat-o în bot lui Dracula Park“ este prorooc: „Vã vine rîndul fratilor. Faza a doua, Bãsescu va reveni la Cotroceni. Faza a treia, va dizolva Parlamentul pentru cã NU ne mai reprezentati. Faza a patra? Veti mai intra în Parlament la pastele lui Vãcãroiu si Iliescu. A cincea? O stiti si multi dintre voi de-aia vã tremurã chilotii de frica lui Bãsescu si a Monicãi“. Bogdan Sandu este concis: „Boilor! Sînteti niste boi, tîmpitilor!“. Eugenia Marza, la fel: „Sînteti niste ticãlosi! Abia astept sã vinã data referendumului pentru a vã da votul meu de blam. Sînteti niste otrepe, niste hahalere, mafioti, ticãlosi fãrã pereche, de la primul pînã la ultimul. Asa sã vã ajute Dumnezeu!“.

„Sînt niste glume“

Deputatul Marius Rogin, presedintele PD Neamt, rãspunde declaratiilor omologului sãu liberal Norica Nicolai si considerã cã mail-urile pline de blesteme sînt bancuri bune. „Sînt niste glume. Noi nu avem nici o legãturã cu ele. Ar mai rãmîne acum sã fim acuzati si de incidentul de la Cernobîl sau de urmãrile lui. Partidul Democrat nu are nici o legãturã cu aceste mesaje. Dar nici nu poate înfrîna vointa si manifestãrile libere ale simpatizantilor sãi, ori ai presedintelui Traian Bãsescu“.

Articol afisat de 2113 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective