Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, la rãzboi fãrã arme?

Ceahlãul, la rãzboi fãrã arme?

• Steaua - Ceahlãul se va disputa astãzi, de la ora 20.45 • de la Ceahlãul vor lipsi mai multi jucãtori, asa cum si Steaua are destule absente • „vrem puncte din Ghencea“, a declarat Aurel Sunda • meciul va fi televizat de Antena 1 •

Ceahlãul Piatra Neamt are nevoie imensã de puncte în acest final de campionat, însã misiunea din meciul de astãzi pare a fi imposibilã pentru elevii lui Aurel Sunda, avînd în vedere cã vor evolua în fieful echipei Steaua Bucuresti. ÃŽn tur, la Piatra Neamt, a fost 0-0, însã amintirea ratãrilor monumentale ale lui Karamyan chinuie si acum tabãra nemteanã, care a scos un punct cu Vasile Silaghi, ca „principal“. Situatiile celor douã echipe sînt pe muchie de cutit, Steaua trebuind sã cîstige pentru a rãmîne în cursa pentru locul 2 în România, indiferent de rezultatul partidei Dinamo-CFR Cluj de asearã, în timp ce moldovenii nu au voie sã piardã pentru a le creste sansele de continuare în Liga I. Meciul se anuntã dificil pentru ambele combatante, însã Steaua porneste ca favoritã. Are de partea ei publicul, care va reveni în Ghencea dupã cîteva etape de absentã, are un lot de jucãtori mai valorosi si are parte de presiunea lui Gigi Becali, care vrea o nouã prezentã în Liga Campionilor. Ceahlãul are de partea sa doar un moral mai bun dupã jocul cu Vasluiul si, poate, o dorintã mare de a scoate un rezultat memorabil în Ghencea.
Aurel Sunda crede în minuni, dupã cum a declarat în ultima perioadã, iar un rezultat fãrã înfrîngere pentru echipa sa în fata fostei campioane ar însemna un pas mare în lupta pentru evitarea locului 15. „Cred în potentialul echipei de a face un joc bun împotriva echipelor mari. Dacã în fata celor fãrã nume ne-a fost greu, sper ca în fata lui Dinamo, Steaua si Rapid sã impresionãm. Cred cã un rezultat bun acum ar însemna încredere mare în fortele noastre în acest final de sezon“, a declarat Aurel Sunda. Acesta ar putea sã nu îl aibã apt de joc pe Vãsîie, accidentat în jocul de duminicã, însã va reveni Forminte, care a fost suspendat. Absentele sigure ale Ceahlãului sînt Murgan, Doicaru si Multescu, pe lîngã cei trei dezertori, Dobre, Costescu si Negoitã, în timp ce Olãroiu nu îl va putea folosi pe Croitoru, suspendat, acesta alãturîndu-se celorlalti absenti: Andrey, Ghionea, Rãdoi, Nesu, Oprita, Bostina, Dicã si Thereau. Interesant vor fi de urmãrit si duelurile dintre fratii Goian: Dorin, de la Steaua, si Lucian, de la Ceahlãul. Cum ambii sînt fundasi, singurele faze la care se pot duela sînt cele fixe, cînd ei vor fi prezenti în cele douã careuri.
Viseazã la un loc de titular Enache si Barna, jucãtori care cu FC Vaslui au avut evolutii apreciate. Primul a marcat dubla care a fãcut diferenta între Ceahlãul si elevii lui Hizo, în timp ce al doilea ar putea apãrea în banca stîngã, în locul lui Vãsîie. „Dacã as juca în Ghencea, ar fi un vis devenit realitate“, a spus Enache. „Va fi greu cu Steaua, dar avem potentialul necesar de a nu pierde miercuri (n.r. - astãzi)“, a declarat Barna. Programul jocurilor din etapa a XXXI-a a Ligii I este urmãtorul: Farul Constanta - Politehnica Timisoara (în tur, 1-1), Rapid Bucuresti - Otelul Galati (7-0), Steaua Bucuresti - Ceahlãul Piatra Neamt (0-0), FC Arges Pitesti - Unirea Urziceni (0-0), FC Vaslui - FC National Bucuresti (1-0), UTA Arad - Pandurii Tîrgu Jiu (0-2), U Craiova - Jiul Petrosani (2-1), Dinamo Bucuresti - CFR Cluj Napoca (1-2), Gloria Bistrita - Politehnica Iasi (1-0).

Articol afisat de 1521 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective