Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
0-2, în Ghencea

0-2, în Ghencea

• Steaua - Ceahlãul 2-0 (0-0) • au marcat Petre Marin ('60) si Victoras Iacob ('66) • nemtenii au revenit acasã pentru a pregãti meciul de mîine cu FC Arges •

Ceahlãul nu a scos nici un punct din deplasarea programatã miercuri, pe terenul formatiei Steaua Bucuresti, scorul final fiind 2-0 pentru gazde. Golurile au fost marcate de bucuresteni, în minutele 60 si 66, de Petre Marin si Victoras Iacob, însã impresia lãsatã de Ceahlãul a fost una bunã. Pînã la marcarea primului gol, Steaua îsi creease cîteva sanse de a înscrie în poarta lui Fedorenko, însã portarul pietrean si fundasii au reusit sã evite deschiderea scorului.
Ceahlãul a jucat tare, cu multã determinare si cu dorintã de a arãta cã nu si-a spus ultimul cuvînt în aceastã editie a Ligii I. Elevii lui Sunda i-au luat „cu fulgi cu tot“ pe adversarii lor si, astfel, au tinut timp de 60 de minute propria poartã neperforatã. Lucian Goian a dat tonul rãutãtii în teren, Nohai a continuat, dar a si riscat un cartonas rosu, în urma unei intrãri dure la Cristocea, iar Iencsi a încercat sã fie liderul din umbrã. Au fost titulari jucãtorii care în etapa precedentã au primit laude de peste tot: Barna si Enache. Lipsa de experintã a primului s-a simtit imediat, mai ales la fazele în care s-a apãrat „unu la unu“ la Badea sau Nicolitã, în timp ce lui Enache i-a lipsit ceva mai multã clarviziune în joc si ceva tupeu. ÃŽn rest, fiecare jucãtor si-a fãcut datoria în ceea ce priveste defensiva, pentru cã în atac Ceahlãul nu a contat aproape deloc.
Steaua a început furibund si a încercat deschiderea scorului cît mai devreme posibil. Constienti de ceea ce îi astepta în primele minute ale jocului din Ghencea, oaspetii s-au asezat pe metereze si au respins cu regularitate. Prima sansã de gol s-a notat chiar în minutul 2, cînd Cristocea a fost mai rapid decît Puricã în careul Ceahlãului, la un sut ratat de Nicolitã, si a trimis alãturi. Urmãtoarea fazã de poartã l-a avut în prim plan pe Iacob, atacantul stelist scãpînd singur cu Fedorenko, dar fiind blocat excelent de reflexul acestuia ('17). În minutul 33, Cristocea l-a angajat pe Badea în spatele defensivei pietrene, acesta a trecut în dribling de Ferodenko si a rãmas cu poarta goalã, dar a fost blocat de Lucian Goian, chiar în momentul sutului. Trei minute mai tîrziu, Ceahlãul putea rãmîne în 10 oameni, însã arbitrul i-a acordat galben lui Nohai la o intrare de cartonas rosu, cu talpa direct pe tibia lui Cristocea. Scãpînd de acest moment, echipa oaspete si-a continuat jocul defensiv fãrã probleme, pînã în minutul 60. Petre Marin a deschis scorul în urma unei lovituri de cap, fix la o orã de la debutul partidei. A centrat Cristocea de pe stînga, iar fundasul dreapta stelist a apãrut surprinzãtor în careul nemtean si, de la o distantã mai mare de 10 metri, a trimis balonul în poartã în urma unui plonjon spectaculos. Sase minute mai tîrziu, Ceahlãul a fost îngenunchiatã din nou, la un contraatac purtat pe stînga de Victoras Iacob, care a finalizat cu o executie frumoasã. Steaua a avut, astfel, ocazia de a face schimbãri pentru publicul care a umplut arena, Elton si Dicã fiind ceruti insistent de cei aproape 20.000 de oameni prezenti la meci. Ceahlãul a mai scãpat de alte douã goluri pînã la fluierul de final al partidei, astfel de ocazii fiind ratate de Badea si Nicolitã, dar a revenit în Piatra Neamt cu speranta cã va repeta jocul cu FC Vaslui si va trece de argeseni pentru a continua lupta pentru un loc în Liga I, pe care o duce de la distantã cu Farul.
Jocul rezultatelor a fost din nou favorabil nemtenilor, pentru cã Farul s-a împiedicat pe propriul teren de Poli Timisoara, scor 1-3. Diferenta de puncte dintre Ceahlãul si Farul a rãmas la patru, însã, în ultimele trei runde, Ceahlãul va juca douã meciuri acasã, dificile ce-i drept, în timp ce dobrogenii vor avea douã deplasãri. Rezultatele consemnate în etapa a XXXI-a a Ligii I sînt: Steaua - Ceahlãul 2-0, Dinamo - CFR Cluj 1-0, Rapid - Otelul 3-3, U Craiova - Jiul 2-0, UTA - Pandurii 3-0, FC Arges - Urziceni 1-1, FC Vaslui - FC National 1-0, Farul - Poli Timisoara 1-3, Gloria - Poli Iasi s-a jucat asearã.

Articol afisat de 1477 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective