Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Protest si victorie al handbalistilor pietreni

• LPS Piatra Neamt - Universitatea Valahia Tîrgoviste 41-21 • jucãtorii echipei gazdã au evoluat cu banderole albe pe brat, în semn de protest cã nu si-au primit salariile de mai bine de douã luni •

Echipa de handbal masculin LPS Piatra Neamt si-a asigurat locul la barajul pentru promovarea în Liga Nationalã, turneul la care vor participa numai ocupantele locurilor secunde în seriile Diviziei A si formatia care a terminat pe pozitia a XI-a în Liga Nationalã. În devansul penultimii etape a campionatului Diviziei A, Seria A, LPS a trecut joi de Universitatea Valahia Tîrgoviste cu 41-21 si se va distanta practic la 5 puncte de HC Focsani, ocupanta locului 3 în clasament.
Partida de joi s-a disputat însã sub semnul protestului jucãtorilor echipei nemtene, care nu si-au primit salariile de cîteva luni. „Este vorba despre bani de douã luni si jumãtate. Nu se mai poate asa. Am vrut sã nu jucãm cîteva minute, pentru cã îsi bat joc de noi“, a spus un jucãtor al grupãrii nemtene. Cu toatã dorinta de a protesta, echipa si-a fãcut treaba în teren si a reusit o victorie fãrã nici un fel de problemã în fata dîmbovitenilor. LPS a jucat bine faza defensivã, iar mingile recuperate s-au transformat apoi în contraatacuri finalizate cu gol. Principala „armã“ a acestei faze de joc a formatiei pietrene a fost extrema Ionut Ifrim, care a înscris joi dupã amiazã 11 goluri, urmat fiind în ierarhia marcatorilor de pivotul Ovidiu Ilisei. ÃŽn repriza secundã antrenorii celor douã echipe, Stelian Bursuc, de la gazde, si Aurel Iancu, de la oaspeti, au folosit toti jucãtorii avuti la dispozitie, astfel cã si calitatea jocului a avut de suferit.
Un alt fapt interesant petrecut joi dupã amiazã în Sala Ceahlãul a fost prezenta la joc a doi reprezentanti ai echipei HCM Bistrita, grupare care a terminat pe locul 11 în campionatul Ligii Nationale si care va participa la barajul pentru promovare programat la finalul lunii mai. „Am venit sã vedem aceastã echipã cum joacã, pentru cã nu o stiam deloc. Am vãzut o formatie bunã, care însã nu are fortã de aruncare de la distantã“, a afirmat unul dintre cei doi ardeleni care au bãtut drumul de la Bistrita, pînã la Piatra Neamt. Marcatorii celor douã adversare din jocul de joi din Sala Ceahlãul au fost: Dospinescu 1, Dascãlu 1, Lãpusneanu 6, Cobuz 5, Ilisei 8, Ifrim 11, Mircescu 3, Drugã 3, Asandei 3, pentru LPS Piatra Neamt; Ghitã 7, Bucur 4, Mosteanu 1, Popescu 2, Closcan 1, Comsa 3, Rusa 1, Stroe 1, Duduman 1. Celelalte meciuri ale etapei a VI-a a returului II din Divizia A, Seria A, se vor juca astãzi dupã urmãtorul program: CS Triumf Cãlãrasi - Universitatea Galati; Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti - HC Vaslui, Stiinta Municipal Dedeman Bacãu - HC Focsani.

Articol afisat de 1498 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 12.05.2007 09:07
Meciul asta s-a jucat joi...
...si voi scrieti azi????? Bravo Monitorul de Neamt,suntem mandri de voi!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective