Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Handbalistii juniori I, campioni nationali

Handbalistii juniori I, campioni nationali

• echipa de handbal, juniori I, a LPS Piatra Neamt a cîstigat titlul national • turneul final a avut loc la Plopeni • pe locurile 2 si 3 au terminat CSS Galati si CSS Minaur Baia Mare •

Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Piatra Neamt a reusit în 2007 sã cîstige titlul de campioanã nationalã. Performanta a fost obtinutã la Plopeni, oras care a gãzduit jocurile dintre cele mai bune sase formatii de juniori I din România. Conform spuselor antrenorului Rãzvan Caba, cel care alãturi de sotia sa, Adriana, a condus echipa nemteanã pe culmile gloriei, turneul a fost dificil. „Performanta este una extraordinarã si copiii meritã felicitati. Am venit la turneul final sã încercãm sã realizãm ceva si iatã cã am reusit sã terminãm pe locul întîi. Am avut în fatã adversari foarte greu de trecut, bine pregãtiti din toate punctele de vedere si mã bucur cã sîntem cei mai buni“, a declarat Rãzvan Caba.
Regulamentul de desfãsurare a fazelor semifinalã si finalã a Campionatului National de juniori I spune cã la turneul final vor accede primele douã echipe din cele trei grupe semifinale, cu mentiunea cã se pãstreazã rezultatul direct între echipele din aceeasi serie. Astfel, LPS Piatra Neamt s-a dus la Plopeni avînd în „buzunar“ douã puncte din victoria cu Extrem Baia Mare, scor 43-33 (19-11). ÃŽn primul meci disputat la Plopeni, tinerii jucãtori pietreni au învins cu 36-32 (16-17) pe CSS 2 Minaur Baia Mare. A urmat victoria decisivã cu CSS Galati, 48-38 (20-19), victorie care a fãcut, deja, diferenta între cele mai bune formatii ale turneului prahovean. Dupã o zi de pauzã, conform regulamentului, a urmat partida care a încheiat conturile în lupta pentru locul 1: LPS Piatra Neamt - Marta Baia Mare 41-35. ÃŽn ultima zi, moldovenii s-au înclinat în fata echipei Liceului Teoretic „Traian Vuia“ Resita, în urma unei partide spectaculoase cu 90 de goluri, care a fost si ultima a sezonului 2006-2007: 46-44. Pietrenii au terminat pe locul 1, fiind urmati de medaliatii cu argint de la CSS Galati si de bronzul CSS 2 Minaur Baia Mare.
Titlul rãsplãteste munca antrenorilor Rãzvan si Adriana Caba, care în sezonul 2006-2007 au fost implicati în competitiile handbalistice din România cu trei formatii: juniori I, juniori II si juniori III. Dacã la prima categorie s-a reusit cîstigarea medaliei de aur, la juniori II, cei doi tehnicieni si elevii lor s-au oprit în faza semifinalã, iar la juniori III nu s-au calificat din faza preliminarã.
Alte echipe din judetul Neamt care sînt calificate la turneele finale ale Campionatelor Nationale de handbal sînt: junioarele I de la LPS Piatra Neamt (antrenor Luminita Ciocîrlan), junioarele III de la LPS Roman (antrenori Vasilica si Viorel Lazãr), junioarele II de la LPS Roman (antrenori Eugenia Tãbuci si Vasilica Lazãr) si LPS Piatra Neamt (antrenor Loredana Bulache).
FOTO: Rãzvan Caba, antrenorul noii campioane nationale la handbal juniori I

Articol afisat de 2357 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective