Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 14 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

PD vrea exclusivitate pe pozele cu Bãsescu

Democratii au cerut Biroului Electoral Central sã interzicã, în campania pentru referendum, folosirea imaginii presedintelui suspendat Traian Bãsescu fãrã acordul acestuia. PD a solicitat acest lucru, avînd ca motivatie materialele de campanie popularizate de adversarii lui Bãsescu în aceastã campanie. Se stie, deja, despre brosura social-democratã în care, dintr-o pozã sugestivã, Traian Bãsescu îndeamnã poporul „Sã mã demiteti bine“, dupã cum si invitatia la urne a anti-prezidentialilor are o fotografie a presedintelui suspendat, lîngã care scrie „Votati Da, pentru demiterea lui Traian Bãsescu“. Democratii sustin cã imaginea presedintelui nu poate fi folositã fãrã acordul acestuia si, deocamdatã, ei sînt cei care au voie sã uzeze de poze cu Bãsescu. „Partidul Democrat a vizat în special comunicarea de campanie în care imaginea presedintelui Traian Bãsescu este asociatã cu mesaje calomnioase la adresa domniei sale, precum si cu mesaje menite sã inducã în eroare corpul electoral în ce priveste modalitatea de vot la referendum“, precizeazã PD într-un comunicat. Biroul Electoral Central a dat curs solicitãrii PD, însã dupã cum a dorit el, nu cum a vrut partidul, interzicînd doar mijloacele calomnioase. ÃŽn toatã campania si la adresa tuturor. PD anuntã cã BEC a luat hotãrîrea nr. 12, prin care „în campania electoralã prilejuitã de Referendumul din 19 mai 2007 pentru demiterea Presedintelui României este interzisã folosirea de mijloace calomnioase la adresa autoritãtilor publice, a partidelor politice si a presedintelui suspendat“. Sînt slabe sanse ca hotãrîrea BEC sã fie întru totul respectatã, asa cum zice legea. Ce a împãrtit PSD rãmîne bun împãrtit, ce a publicat PNL rãmîne bun publicat si, colac peste pupãzã, desi au fãcut tam-tam pe campania murdarã fãcutã de adversari, democratii si-au pregãtit la rîndul lor fluturasi cu poza lui Cãlin Popescu Tãriceanu care în oglindã se vede Ion Iliescu. Asemenea materiale au ajuns inclusiv lîngã cestile de cafea date gratis de democrati în cele douã cafenele ale lui Bãsescu din Piatra Neamt. Vorba unui democrat sadea: „stie cineva cã noi le împãrtim?“.
În tot acest timp, liderii politici de la Neamt si-au ascutit limba si discursul si îi îndeamnã pe cetãteni sã voteze... cum le zice constiinta.

Articol afisat de 1519 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective