Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul II, cu doar 13 jucatori

• la meciul din ultima etapa, cu Otelul II Galati, antrenorul Stet a înscris în raportul de joc numai 13 jucatori • partida a fost pierduta cu 1-0 •

Ceahlaul II are misiunea de a mentine în forma anumiti jucatori care au fost în vederile antrenorilor de la prima echipa a clubului pietrean, dar parca niciodata nu a fost în situatia actuala. Cel putin la jocul cu Otelul II Galati, din etapa a XXXI-a a Ligii a III-a, Seria I, antrenorii Toader Stet, Codrut Domsa si Iordache Purica au fost nevoiti sa dea ocazia la trei juniori sa debuteze în Liga a III-a. „Debuteaza juniori la Liga a III-a de cîteva etape încoace. ÃŽi folosim si le dam sansa sa joace, ceea ce este bine. Vor avea si ei jocuri în picioare si un moral bun pentru viitor“, a fost comentariul lui Toader Stet pe marginea subiectului lipsei de jucatori atît la Liga I, cît si la Liga a III-a. Tehnicianul a tinut sa precizeze ca si în jocul de vineri, cu Otelul II Galati, tinerii pe care i-a bagat în teren pentru a evolua au jucat un fotbal destul de bun în fata unui adversar experimentat si incomod. „Au jucat bine. Au combinat si au plimbat mingea, creîndu-si si cîteva ocazii bune de poarta. Daca marcau, cred ca la aceasta ora puteam vorbi de o victorie. Ineficacitatea este însa problema acestor tineri“, a declarat Stet.
Au ratat ocazii bune pentru Ceahlaul II Gafita si Apostol, în timp ce pentru oaspeti a marcat Badescu, în minutul 75. Jucatorul care a evoluat pentru Otelul Galati si pe prima scena a fotbalului românesc a executat foarte bine o lovitura libera din apropierea careului de 16 metri, dar la care a gresit si Fedorenko, dupa spusele antrenorului Stet.
Pentru Ceahlaul II, situatia lotului se poate schimba radical începînd de vineri, deoarece miercuri se termina sezonul 2006-2007 al Ligii I. Astfel, jucatori precum Barna, Macovei, Popa, Iftime, Cristescu si Enache pot sa mai evolueze pentru Ceahlaul II, la fel cum ar fi cazul lui Gheorghiu sau Chiriac, daca acestia vor putea din punct de vedere medical. Trebuie mentionat ca toti cei sase jucatori amintiti mai sus au jucat în campionatul actual al Ligii I, mai ales în sezonul de primavara, dupa ce în toamna anului trecut adunau puncte pentru Ceahlaul II, în Liga a III-a. Echipa a doua a gruparii pietrene mai are de jucat pîna la finalul sezonului înca trei etape, din care doua în deplasare, la Petrolul Moinesti si Roseal Odorheiu Secuiesc, si un meci pe propriul teren, în ultima runda, cu FC Willy 2001 Bacau.

Articol afisat de 1409 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective