Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 22 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Referendumul conserva interimatul la PNL Neamt

• alegerile pentru presedintia organizatiei judetene au fost amînate pîna pe 30 iunie • la începutul anului, s-a stabilit ca data pentru alegeri, ziua de 9 iunie • „din cauza referendumului, au fost întîrziate adunarile generale la organizatiile locale“, explica senatorul Serban Stratila •

Referendumul pentru demiterea presedintelui României îi lasa pe liberalii din Neamt fara sef pe deplin instalat la conducerea organizatiei judetene. Alegerile pentru presedintia PNL Neamt au fost amînate cu trei saptamîni, pentru ca batalia cu Traian Basescu le-a rapit liberalilor din Neamt tot timpul necesar organizarii conferintei judetene de alegeri. „ÃŽntr-adevar, alegerile pentru stabilirea conducerii filialei Neamt a PNL au fost stabilite pentru 9 iunie, însa am cerut o amînare a acestei date. Pregatirile pentru referendum au întîrziat adunarile generale la organizatiile locale si nu putem avea alegeri la judet pîna nu sînt desemnate conducerile organizatiilor locale. Conferinta judeteana va avea loc, probabil, la sfîrsitul lunii iunie, pe 30“, a explicat senatorul Serban Stratila, membru în conducerea interimara a PNL Neamt.
Liberalii mai au de rezolvat problema conducerii interimare în peste zece organizatii din Neamt, inclusiv la Piatra Neamt. Pîna la sfîrsitul lunii viitoare, cînd se spera ca va fi rezolvata problema, sefia PNL Neamt va fi asigurata în regim interimar tot de senatorul PNL de Cluj, Norica Nicolai, care este si vicepresedinte al acestei formatiuni politice. Norica Nicolai a preluat provizoriu frîiele PNL Neamt în decembrie, dupa ce Gheorghe Stefan a fost îndepartat din functia de presedinte al filialei. Pîna în acest moment, singura candidatura certa la functia suprema în organizatia judeteana este cea a presedintelui CJ Neamt, Vlad Marcoci. Dupa ce s-a anuntat ca pe 9 iunie vor fi alegeri interne, au mai existat intentii de candidatura venite din partea Dorinei Drexler, sefa ISJ Neamt, precum si de la Gheorghe Stefan, primarul de Piatra Neamt. Acum, inspectorul general Drexler nu mai reprezinta PNL si are de convins ministerul de resort ca ISJ functioneaza în parametri corespunzatori, iar Gheorghe Stefan este suspendat din PNL, drept pentru care nu mai are nici drepturi, nici obligatii fata de acesta. Avînd în vedere ca înscrierile în cursa electorala interna se pot face pîna cu doua zile înainte de data alegerilor, este prematur de zis daca Vlad Marcoci va candida singur sau va avea ocazia unei competitii adevarate. Senatorul Serban Stratila a anuntat, deja, ca nu este tentat de functia cea mai înalta în organizatie.

Articol afisat de 1335 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de CeVa la data 22.05.2007 05:18
Asa, de oha...
Eu, dacã as fi politician de frunte (vorba vine) - în orice partid - si dacã as vrea sã nu am emotii în a candida si cîstiga(!!!) o functie importantã asa as face. Ca ei. As suspenda, penaliza, elimina pe oricine ar îndrãzni sã mã ameninte cumva.
Dar nu sunt. Nici politician. Nici om de afaceri. Sunt un nimeni. Care se uitã de margine. Si care, deocamdatã, n-are nici o putere. DAr vine ea si vremea mea!... La urne!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective