Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
VIOLATÃ LÎNGÃ POLITIST

VIOLATÃ LÎNGÃ POLITIST

• o tînara de 19 ani a fost violata de patru golani • fata era însotita de prietenul ei, ajutor de sef de post • cei doi au fost atacati cu parii si nu s-au mai putut apara • doar doi dintre violatori au fost prinsi • politistul este cercetat de superiori •

O tînara în vîrsta de 19 ani, din localitatea Oniceni, a fost violata de patru indivizi, iar apoi jefuita de bijuterii, în timp ce prietenul acesteia, ajutor de sef de post în comuna mentionata, a fost batut crunt si a reusit sa scape in-extremis, pentru a solicita ajutor. Neverosimila fapta s-a petrecut în noaptea de luni spre marti, 21 spre 22 mai, victimele fiind acostate pe un drum de tara, în timp ce mergeau spre casa Ancai M., între Oniceni si Pustieta. Localitatea a facut, ieri, obiectul descinderii a numeroase efective ale Biroului de Politie Rurala Roman, alaturi de agenti din celelalte structuri, care au reusit, în cele din urma, sa elucideze complet cazul si sa puna mîna pe doi dintre faptasi. Suspectii, care urmeaza sa fie cercetati în stare de arest pentru infractiunile de viol si tîlharie, au vîrstele cuprinse între 15 si 32 de ani. Totodata, pe urmele fugarilor au fost puse alte cîteva echipaje, fotografiile si semnalmentele acestora fiind distribuite inclusiv în localitatile limitrofe comunei Oniceni.
Anchetatorii au concluzionat ca totul s-a petrecut dupa ce s-a înnoptat de-a binelea, cînd agentul George T., în vîrsta de 23 de ani, angajat de cîteva luni în structurile Politiei, aflat în afara serviciului, a plecat sa-si conduca prietena acasa, pe drumul care face legatura între localitatile Oniceni si Pustieta. Nu se poate sti cu siguranta daca ei au fost urmariti sau nu, însa, în punctul denumit „Balastiera“, au fost acostati de catre patru tineri înarmati cu bîte si obiecte contondente, urmarile fiind greu de imaginat.
Profitînd de superioritatea numerica, banditii au reusit, în primul rînd, sa anihileze orice reactie a omului legii, pe care l-au lovit în repetate rînduri. De acelasi crud „tratament“ a avut parte si Anca M., pîna ce nici ea nu s-a mai putut apara. Fata a fost tîrîta pe un teren viran din apropiere, unde a fost siluita în repetate rînduri de catre toti cei patru nelegiuiti. Sirul infractiunilor nu s-a oprit aici, fetei fiindu-i smuls de la gît lantisorul de aur pe care îl purta. Profitînd de un moment în care a fost „slabit“ de agresori, prietenul victimei a fugit în cea mai apropiata localitate, pentru a solicita sprijin.
ÃŽn cîteva ore, cît au durat perchezitiile domiciliare si „perierea“ zonei, cei doi „mezini“ ai gastii de derbedei au fost capturati. Ioan P., în vîrsta de 21 de ani si C. C., în vîrsta de 15 ani, au fost retinuti, acestia urmînd sa fie prezentati în fata instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Minorul ar putea scapa, cel putin pentru moment, de gratii, întrucît nu a împlinit înca 16 ani. „Veteranii“ grupului de violatori si tîlhari, Catalin M., în vîrsta de 27 de ani si Gheorghe D., în vîrsta de 32 de ani, risca si ei pedepse de pîna la 20 de ani de închisoare, în cazul în care vor fi prinsi. Vestea despre cele petrecute a socat comunitatea din Oniceni, imaginatia oamenilor începînd sa zburde. „La noi în sat se vorbeste mult, dar eu unul nu stiu exact ce s-a întîmplat. ÃŽmi pare rau de fata aceea, provenita dintr-o familie buna si de agent, un baiat tînar, nou în comuna noastra. Legea ar trebui sa-si spuna cuvîntul cît mai curînd si cu cît mai multa fermitate, pentru ca numai Politia poate stabili ce s-a întîmplat cu exactitate. Au fost multe forte de ordine în sat si speram sa fie luate masuri“, a declarat Sorin Tutu, secretarul Primariei Oniceni.
Pîna la finalizarea anchetei si deznodamîntul dorit de întreaga opinie publica, pedepsirea „exemplara“ a vinovatilor, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt a dispus si cercetarea prealabila a politistului, pentru a se stabili modul în care acesta a procedat în situatia în care a fost pus. De asemenea, avînd în vedere implicatiile cazului, nu poate fi exlcusa posibilitatea ca George T. sa fie transferat la o alta unitate teritoriala a Politiei Rurale.
FOTO: Politistii „periaza“ cîteva comune pentru a-i prinde si pe ultimii doi membri ai gastii de raufacatori

Articol afisat de 3129 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective