Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 23 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ÃŽn razboi cu Electrica

• doi soti din Piatra Neamt au platit aceeasi factura la curent electric de doua ori - la postas si casierie • desi umbla de mai multe saptamîni sa recupereze banii, Petru Rosu sustine ca nu si-a rezolvat înca problema • reprezentantii E-On sustin ca vor returna suma, dar nu au o sesizare •

Familia Rosu din Piatra Neamt, domiciliata pe strada Alexandru Lapusneanu, nr. 40, bloc C5-prim, scara A, apartament 13, a platit luna trecuta de doua ori aceeasi factura emisa de E-On Moldova. Petru Rosu se afla în preajma casieriei furnizorului de electricitate si, ca sa scape de o datorie, a trecut pe la ghiseu si a achitat factura pe care o astepta sa-i ajunga la adresa de domiciliu. La diferenta de cîteva zile, sotia a primit acasa factura adusa de postas si a achitat-o pe loc. „Am uitat sa-i spun sotiei ca am platit factura la curent. Eu am platit factura pe 13 aprilie, sotia pe 18. Cînd am ajuns acasa, pe 18 mai, mi-a spus ca i-a dat bani postasului pentru factura pe care deja o platisem eu - 77,84 de lei. M-am dus la E-On chiar în acea zi, la ora 12, si i-am anuntat ca aceeasi factura a fost platita de doua ori. Le-am zis sa-mi restituie banii si mi-au spus ca asa ceva nu se poate si ca trebuie sa astept pîna cînd Posta va confirma încasarea. ÃŽn timpul acestei discutii, eu le aratam chitantele cum ca s-au facut doua plati pentru acelasi serviciu. Am fost amînat si m-am tot dus de patru ori la sediul lor. Am luat-o de la capat de cîte ori m-am dus, pentru ca am vorbit cu oameni diferiti. Timpul trece în defavoarea mea. Acum vreau sa-mi dea banii înapoi, dar si dobînda pentru ca o luna de zile E-On s-a folosit de ei. Si pe mine m-ar fi taxat la fel daca nu as fi platit la timp. Am mers la banci, stiu formula de calcul a penalitatilor si astept sa mi se faca dreptate, dîndu-mi-se dobînda aferenta. Chiar daca vor trebui sa-mi dea cîtiva bani, dobînda la cei 77,84 de lei, am sa ma tin de ei pîna ma vor respecta. Prea m-au umilit prin astfel de atitudini arogante pe care le au. Daca as fi singurul om care pateste asa ceva cu E. On, ar mai fi cum ar mai fi, dar sînt atîtia de care aceasta companie îsi bate joc“, a declarat Petru Rosu.
Pentru a afla cum stau lucrurile din punctul de vedere al celor acuzati, am luat legatura cu conducerea E-On Moldova. Cum sefii sînt la Iasi sau la Bacau si nicidecum în Piatra Neamt, am apelat la responsabilul cu relatiile publice de pe plan local. Cristi Prisecaru a spus ca Petru Rosu nu a facut o sesizare care sa fie lasata la E-On si pe care sa se fi dat un numar de înregistrare. „Banii nu vor ramîne la noi. ÃŽi vor fi restituiti, doar ca persoana în cauza nu a facut o sesizare catre noi, ceea ce înseamna ca nu are vreo problema, iar noi n-am înregistrat vreo plîngere de la Petru Rosu, pe care sa o solutionam. Dupa ce postasii îsi încheie activitatea de încasare pe teren, se face o descarcare în baza de date între noi si ei. Banii îi vor fi restituiti, dar trebuie sa avem o cerere pentru înapoierea lor“, a declarat Cristi Prisecaru.
Petru Rosu nu depusese nici pîna marti, 22 mai, sesizarea cu privire la plata dubla pe care a facut-o pentru aceeasi factura.

Articol afisat de 1534 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective