Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 23 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Campionii sosesc la Piatra Neamt

Campionii sosesc la Piatra Neamt

• meciul Ceahlaul - Dinamo va fi precedat de o întîlnire între Gheorghe Stefan si delegatia bucuresteana, la Primarie • jocul va începe de la ora 17 • intrarea spectatorilor va fi libera la peluza si tribuna a II-a •

Ceahlaul primeste vizita campioanei Dinamo, în ultimul meci al campionatului 2006-2007, partida dupa care gazdele vor spune adio Ligii I. Este posibil ca meciul sa aduca în tribune mii de suporteri ce vor sa aplaude cea mai buna echipa a României, dar care asteapta si un spectacol fotbalistic pe masura. Ceahlaul va avea greaua misiune de a da o replica buna lui Dinamo si de a juca pentru a lasa o ultima impresie placuta. „Nu mai conteaza scorul cu care se va încheia jocul. Cred ca vom avea parte de un spectacol fotbalistic si sper din tot sufletul ca Ceahlaul sa faca un joc bun. Mi-as fi dorit ca meciul sa aiba aceeasi caracteristica, adica fara miza, dar Ceahlaul sa nu fie în situatia actuala“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlaul. Acesta din urma a anuntat si o întîlnire cu membrii delegatiei lui Dinamo, mîine, în jurul prînzului, la Primaria Piatra Neamt. „Ne vom întîlni la Primarie, pentru ca mi se pare foarte normal acest lucru. Dinamo a cîstigat campionatul si merita felicitati. Este vorba si despre respect la mijloc, asa ca nu vad de ce nu am organiza un asemenea moment. Oricum, meciul este de vacanta“, a precizat Stefan. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestari al celor de la Dinamo, care ieri au fost la Slanic Moldova, astazi vor juca meciul cu Ceahlaul, iar mîine vor juca la CSM Focsani cu echipa care tocmai a promovat în Liga a II-a.
Jocul dintre Ceahlaul si Dinamo va începe de la ora 17, iar suporterii vor avea permisiunea sa ajunga în tribuna a II-a si la peluza fara sa plateasca bilet. Gazdele doresc sa lase o impresie buna si sa faca un joc bun. „Sper sa batem pe Dinamo. Macar pe Dinamo“, a spus rîzînd Catalin Multescu înaintea acestui joc. Portarul a precizat ca întîlnirea este una care ar trebui sa trezeasca în fiecare jucator dorinta de victorie. „ÃŽmi doresc sa vad în teren colegi de-ai mei fara inhibitii, care sa joace cît pot de bine, pentru ca la final sa iasa din teren cu fruntea sus. Macar atît sa facem în acest final de campionat si pentru suporterii nostri. Este un moment bun sa aratam si altceva decît pîna acum, pentru ca apoi vom ramîne oricum cu regretele“, a mai spus Multescu.

3 iulie 2004

„Prea multe nu ar fi de spus despre acest meci“, a declarat si tehnicianul Aurel Sunda. Antrenorul principal al galben-negrilor se confrunta si înaintea acestui joc cu destule probleme de lot. Vor lipsi Goian, Iencsi, Costel Ilie, Purica, astfel ca în teren vor intra din nou tinerii.
Meciul de astazi aminteste si de ziua de 3 iunie 2004, cînd tot dupa un Ceahlaul - Dinamo, echipa pietreana a retrogradat în Divizia B încheind astfel o serie de 11 sezoane consecutive pe prima scena a fotbalului românesc. S-a terminat atunci 0-0, dupa ce Alexa a ratat un penalty, iar Ceahlaul a luat drumul „B“-ului si pentru ca FCM Bacau nu a fost învinsa la Galati, de Otelul.
Jocurile ultimei etape din Liga I se vor disputa toate de la aceeasi ora, 17, însa singurele care mai conteaza pentru configuratia finala a clasamentului sînt Jiul Petrosani - Steaua si CFR Ecomax Cluj Napoca - Farul Constanta. Sînt doua puncte distanta între Steaua si CFR, astfel ca se mai joaca înca locul 2 în clasament. Daca Steaua nu pierde la Petrosani, atunci va termina pe locul secund si va juca în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce clujenii vor merge în Cupa UEFA, ultimul tur preliminar. Programul jocurilor de astazi este: Unirea Urziceni - Gloria Bistrita, Otelul Galati - Poli Iasi, Poli Timisoara - FC Vaslui, Pandurii Tîrgu Jiu - FC Arges, CFR Cluj - Farul, U Craiova - UTA, Ceahlaul - Dinamo, FC National - Rapid, Jiul - Steaua.

Articol afisat de 1470 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective