Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

La Tîrgu Neamt, se vrea handbal de performanta

• dorinta este pentru alcatuirea unui club care sa se înscrie în Divizia A, marele semn de întrebare fiind în privinta fondurilor • „jucatoare se pot aduce, dar trebuie sa vedem ce bani avem“, a declarat Dan Arnautu, antrenor în cadrul CSS din localitate •

Judetul Neamt ar putea avea, din aceasta vara, o a treia echipa de handbal feminin înscrisa într-una din cele doua campionate de senioare din România. Dupa HCM Roman, în Liga Nationala, si HCF Piatra Neamt, în Divizia A, ar mai putea aparea o alta grupare la Tîrgu Neamt. Discutiile sînt deja destul de avansate în orasul de pe malurile Ozanei, însa problema principala este cea financiara. Dan Arnautu, antrenor în cadrul CSS Tîrgu Neamt, a precizat ca pentru sezonul 2007-2008 al Diviziei A ar fi nevoie de un buget de 2 miliarde de lei vechi. „Este problema principala, pentru ca am vorbit la Consiliul Local Tîrgu Neamt si mi s-a spus ca autoritatile locale pot acoperi doar maxim 40 de procente din necesar. Nu neg ca am initiat discutii si cu diferite conduceri ale unor firme, sa vedem ce raspunsuri ne dau si ei. Ce-i drept, trebuie sa stabilim repede totul pentru ca timpul trece foarte rapid, iar noi trebuie sa ne prezentam cu dosarul de înscriere în campionat în luna iulie, asa cum cere regulamentul Federatiei Române de Handbal“, a declarat Dan Arnautu.
Tehnicianul care a condus echipa de junioare I a CSS Tîrgu Neamt pîna la turneul semifinal în campionatul recent încheiat, a precizat ca multe dintre fetele care au terminat junioratul ar putea continua fara probleme si la seniori. De asemenea, Arnautu a specificat faptul ca pot exista si unele transferuri de jucatoare care au evoluat, tot ca junioare, la alte cluburi din zona Moldovei. „Discutii cu jucatoarele se pot face numai cînd avem siguranta unei stabilitati financiare. Jucatoare se gasesc în tara, putem face chiar duble legitimari, asa ca aceasta nu este o problema. Speram, însa, sa putem ajunge la momentul în care cautam jucatoare pentru a ne completa lotul“, a mai spus Dan Arnautu. O jucatoare pe care antrenorul o doreste în continuare la Tîrgu Neamt este Diana Ciubotaru. Tînara handbalista a evoluat cu dubla legitimare la HCM Roman, echipa pentru care a evoluat si în Cupa Challenge. „Sînt nemultumit de felul în care Diana (n.r. - Ciubotaru) a încheiat campionatul. A început foarte bine, a jucat bine în Liga Nationala, dupa o vara în care a luat bronzul în Canada la mondialele de tineret, dar finalul sezonului a fost slab pentru ea. Dupa parerea mea, scaderea de forma este cauzata de pregatirea de la Roman si sincer sa fiu nu vreau sa o mai las sa joace acolo, pentru ca ea mai are înca un sezon de evoluat pentru clubul nostru la junioare I“, a încheiat tehnicianul tîrgnemtean.
Si problema salii unde va juca echipa din Tîrgu Neamt este rezolvata, dupa ce autoritatile locale au construit o sala de sport conforma cu regulamentul de handbal si a carei capacitate pe scaune se vrea marita.

Articol afisat de 1565 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective