Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul s-a despartit onorabil de suporteri

Ceahlaul s-a despartit onorabil de suporteri

• circa 5.000 de oameni au tinut sa vada ultima partida a Ceahlaului Ă®n Liga I, Ă®n sezonul 2006-2007 • publicul a fost rasplatit cu un meci spectaculos, cu multe faze de poarta • Aurel Sunda a dat din nou credit tinerilor, trei jucatori debutĂ®nd la Ceahlaul •

Ceahlaul a jucat ultimul meci din primavara lui 2007 pe propriul teren Ă®n fata unei asistente destul de numeroase. Cam 5.000 de oameni au ales sa mearga la stadion pentru a vedea la lucru echipa lui Aurel Sunda, dar mai ales pe Dinamo, probabil una dintre echipele care la toamna va juca Ă®n grupele Ligii Campionilor. Indiferent pe cine au vrut sa vada, spectatorii au luat parte la un spectacol agreabil, fara duritati, dar si fara miza. S-a terminat 2-2, autorul golurilor pentru gazde fiind Rusmir, Ă®n timp ce pentru Dinamo au marcat golgheterii Niculescu si Danciulescu. Multe alte faze construite de cele doua formatii s-au terminat Ă®n careurile lui Multescu si Romanovs. Rusmir a deschis repede scorul, Ă®n minutul 9, cĂ®nd a facut ce a vrut cu Scarlatache, jucator care Ă®n iarna nu a acceptat conditiile Ceahlaului. Acelasi sĂ®rb, alaturi de Enache, Nohai, VasĂ®ie sau Banuta au fost aproape de a mai marca pentru Ceahlaul, Ă®n prima repriza, Ă®n timp ce pericolul dinamovist s-a numit Niculescu. VĂ®rful lui Rednic a fost Ă®n cautarea titlului de golgheter si astfel s-a aflat Ă®n atentia colegilor sai pentru ca nouarul „spartanilor“ sa marcheze si sa cĂ®stige fara probleme duelul de la distanta cu Ganea. Claudiu Niculescu a fost foarte aproape de deschiderea scorului Ă®n minutul 19, Ă®nsa Multescu a scos de sub bara la executia dinamovistului din lovitura libera, pentru ca Ă®n minutul 31 sa nu mai fie Ă®mpiedicat de nimeni sa marcheze. Si tot dintr-o lovitura libera din preajma careului nemtean. Dinamo a lasat impresia ca Ă®n cazul Ă®n care avea nevoie de cele 3 puncte le-ar fi luat fara probleme. A fortat Ă®n debutul partii a doua, a trecut de cĂ®teva ori pe lĂ®nga marcarea golului secund, dar pĂ®na la urma Danciulescu nu a mai ratat tinta. ĂŽn minutul 68, vĂ®rful lui Dinamo a profitat de spatiile largi din defensiva gazdelor si a marcat pe lĂ®nga Multescu. Dupa 7 minute, fundasii centrali ai lui Dinamo l-au uitat Ă®n careul lui Romanovs pe Rusmir, care a fructificat o centrare venita de la Banuta, de pe dreapta.

Galeria „cĂ®inilor“, apostrofata de pietreni

Publicul a gustat din plin meciul. AvĂ®nd intrare libera pe stadion, oamenii au acceptat jocul care oricum nu aducea nimic folositor celor doua combatante, dar au taxat mĂ®rlania. ĂŽn momentele Ă®n care galeria dinamovista a avut „grija“ de rivalii de la Steaua, publicul pietrean a fluierat pentru ca suporterii „cĂ®inilor“ sa opreasca trivialitatile. Si acesta nu pare a fi un semn al simpatiei fata de Steaua, cĂ®t un semn al civilizatiei multimii de oameni simpli care au fost la meci. Spectatorii au aplaudat reusitele ambelor echipe, au trecut cu vederea unele inexactitati, au Ă®ncurajat Ceahlaul, dar nu pot spune ca au fost multumiti decĂ®t de joc. Aceasta pentru ca, la final, jucatorii Ceahlaului au uitat sa aplaude publicul care a venit la meciuri Ă®n sezonul 2006-2007 si au sperat ca vor vedea jocuri mai bun ale favoritilor si vor vedea o echipa Ceahlaul unita Ă®n tentativa de a scapa de retrogradare.
Aurel Sunda a ales sa dea încredere si jucatorilor foarte tineri pe care i-a avut la dispozitie. Au debut în Liga I juniorii Gafita si Tudose, dar si portarul Costea, cel care a venit în iarna de la Pascani, dar care nu bifase nici o secunda pe prima scena a fotbalului românesc. Acest credit dat tinerilor a fost de fapt continuarea ideii începute în jocul cu Rapid, cînd pentru Ceahlaul au debutat în Liga I Macovei, Cristescu si Popa. Rezultatele ultime etape din campionatul României: Ceahlaul - Dinamo 2-2, Jiul - Steaua 0-2, National - Rapid 4-0, Poli Timisoara - FC Vaslui 2-2, Otelul - Poli Iasi 3-1, Unirea Urziceni - Gloria Bistrita 0-1, Pandurii - Arges 2-1, U Craiova - UTA 2-1. Ceahlaul a retrogradat în liga secunda, dar mai spera sa evolueze pe prima scena a fotbalului românesc si în viitoarea editie. Acest lucru ar fi posibil daca Delta Tulcea ar promova în Liga I (de pe locul I sau II), dar nu vor putea evolua pentru ca stadionul nu corespunde cerintelor impuse de FRF. Dobrogenii mai au trei meciuri de disputat, sîmbata ei evoluînd la Ploiesti, cu Petrolul, o alta candidata la promovare.

Articol afisat de 1573 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective