Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Dezertorii“ lui „Flocea“

„Dezertorii“ lui „Flocea“

• Ienci a spus ca vrea Ă®n vacanta si ca are si alte oferte • pĂ®na ieri, Ceahlaul ramasese fara Vrajitoarea, Murgan, Alexandru si Goian • antrenorii de la club au misiunea de a urmari jucatori Ă®n Liga a II-a si a III-a, Ă®n ultimele trei etape ale celor doua campionate •

Ceahlaul a ramas fara vedetele care au promis, Ă®n ianuarie, ca vor salva echipa de la retrogradare, toti adusi de Florin Marin, dupa ce antrenorul disponibilizase 12 jucatori Ă®nainte de Craciun. Atunci erau prea multi din „vechea garda“ sau straini cu care Florin Marin nu se putea Ă®ntelege. Acum s-a Ă®ncheiat practic campania de plecari a celor adusi Ă®n decembrie. Adrian Iencsi, Bogdan Vrajitoarea (foto, la balon), Madalin Murgan si Marian Alexandru au plecat liberi de contract, toti facĂ®nd prea putin pentru Ceahlaul, club de care s-au despartit pe cale amiabila. Si Lucian Goian a parasit Ceahlaul, numai ca el s-a Ă®ntors la Dinamo, cu care mai are contract. ĂŽnainte dezertasera Dobre, Negoita si Costescu, dar si Mircea Ilie, fotbalist care a avut, apoi, tupeul sa vorbeasca urĂ®t despre antrenorul Aurel Sunda, desi nici el nu avusese o primavara stralucita.
Joi, la Ă®ntĂ®lnirea cu presedintele Viorel Mastacaneanu jucatorii, dar toti, nu numai o parte, erau foarte „suparati“ si foarte „afectati“ de faptul ca Ceahlaul a retrogradat. Multe zĂ®mbete, multe glume, gĂ®ndul la bani, ca doar i-au meritat pentru felul Ă®n care au jucat pentru Ceahlaul. „SĂ®nt jucatori care au terminat contractele cu Ceahlaul si care au ales sa plece de la noi“, a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlaul, nedorind sa mai spuna si altceva, desi nu o data s-a declarat nemultumit de prestatiile fotbalistilor. Despre viitorul altora nu se stie, Ă®nca, nimic. SĂ®nt jucatori care asteapta sa vada Ă®n ce divizie va juca Ceahlaul de la vara si altii care au contracte cu Ceahlaul, sĂ®nt tineri si reprezinta baza Ă®n reconstructia echipei.
Viorel Mastacaneanu a precizat faptul ca toti antrenorii de la club au primit „tema pentru acasa“. Fiecare trebuie sa se deplaseze Ă®n tara pentru a vedea meciuri din diviziile inferioare, Liga a II-a si Liga a III-a. „SĂ®nt jucatori Ă®n esaloanele inferioare care merita atentie si, poate, Ă®ncredere la Ceahlaul“, a declarat Mastacaneanu.

Articol afisat de 1474 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective