Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 29 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ai restante, n-ai vacante!

• a fost stabilit graficul examenelor de corigenta pentru anul scolar actual • datele la care elevii vor sustine testarile la disciplinele la care n-au luat medie de trecere a fost aprobat de minister • conform deciziei Inspectoratului Scolar, graficul trebuie afisat la avizierele fiecarei unitati de învatamînt •

Elevii nemteni care n-au reusit sa obtina medie de trecere la sfîrsitul anului scolar nu vor avea o vacanta linistita. Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a aprobat graficul cu privire la perioadele de desfasurare a examenelor de corigenta, în anul scolar 2006-2007. Elevii din clasele din învatamîntul primar, gimnazial, liceal si profesional (altele decît cele terminale), clase din scoala postliceala si de maistri vor sustine corigentele în perioada 30 august - 7 septembrie 2007.
Elevii din clasa a Vlll-a vor da corigentele în perioada 11-13 iulie. Cei care vor trece cu bine peste aceasta evaluare, se vor putea înscrie la admiterea în scoala de arte si meserii, pe locurile ramase libere, în a doua etapa de admitere.
Elevii corigenti din clasele terminale de gimnaziu, liceu si învatamînt profesional care nu pot participa la sesiunea de corigente stabilita pentru aceste clase în luna iulie, respectiv în luna august (13-15 august), se pot înscrie la sesiunea generala de corigente, din 30 august - 7 septembrie 2007. Elevii corigenti din clasele terminale de gimnaziu, liceu si învatamînt profesional care s-au prezentat la sesiunea de corigente din luna iulie, respectiv din august si nu au promovat examenul de corigenta vor fi declarati repetenti si nu mai au dreptul sa se prezinte la sesiunea din 30 august - 7 septembrie 2007.
Elevii din clasele terminale de liceu, care au sustinut si promovat examenul de corigenta, se pot înscrie pentru examenul de bacalaureat, sesiunea august 2007, în data de 17 august 2007. Elevii claselor a X-a din scolile de arte si meserii, ca si cei din anul de completare, care au promovat examenele de corigenta în sesiunea 13-15 august 2007, se pot înscrie la examenul de certificare a competentelor profesionale, sesiunea august 2007.
Inspectoratul Scolar Judetean Neamt a transmis aceste informatii catre toate unitatile scolare. La rîndul lor, conducerile unitatilor scolare vor aduce la cunostinta cadrelor didactice si elevilor graficul de desfasurare a examenelor de corigenta si vor afisa acest grafic la avizierul unitatii de învatamînt.

Articol afisat de 1593 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective