Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Mai 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Participare numeroasa la „Olimpiada copiilor“

• elevi din clasele I-IV au concurat Ă®n cele 4 probe ale concursului • cei mai buni au fost rasplatiti cu diplome •

„Olimpiada copiilor“, asa cum a fost denumita o Ă®ntrecere la care au concurat numai copii de la clasele I-IV, pe terenul Scolii nr. 3 din Piatra Neamt, a adunat la start 200 de competitori. Probele pregatite de organizatori au fost de „role“, „viteza“, „rezistenta“ si „saritura Ă®n lungime cu elan“. La fete, toate podiumurile au fost completate numai de eleve de clasa a IV-a, Ă®n timp ce, la baieti, printre premianti s-au aflat si elevi din clasa a III-a. „Concursul nostru nu este la prima editie, pentru ca de mai multi ani Ă®ncoace facem o astfel de competitie pentru cei mici, Ă®n jurul datei de 1 iunie. Vrem sa le oferim bucuria de a alerga, de a se juca, dar Ă®n cadru organizat, si de a-i face sa Ă®si doreasca sa fie cei mai buni pe terenul de sport. Consider ca am ales probe atragatoare si vreau sa va spun ca s-au comportat extraordinar. Pentru organizare, trebuie sa le multumesc si profesorilor care s-au implicat, si ma refer aici la Marian Ciurlea, Dumitru Terbescu, Mihai Mancas, Sergiu Enachiuc si Ă®nvatatorilor Alexandrina Leonte, Maria Inimosu si Marin Filip“, a declarat Mircea Sava, presedintele Comisiei metodice municipale a profesorilor de educatie fizica din scolile gimnaziale din Piatra Neamt. Acesta a mai precizat ca Ă®ntrecerea a fost ultima a anului scolar 2006-2007.
ĂŽn proba de role, cea mai buna concurenta a fost de la Scoala nr. 3 Piatra Neamt, Elisabeta Musat, urmata Ă®n clasament de colega sa Roxana Ilisei si de Rodica Dragomir, de la Scoala nr.6 Piatra Neamt. Baietii de la Scoala nr.2 Piatra Neamt au ocupat cele trei locuri ale podiumului Ă®n ordinea: 1. Dragos Dominte, 2. Adrian Vatajelu, 3. Victor Grasu (clasa a III-a). Denisa Marin (Scoala 3) a fost cea mai rapida dintre competitoarele de la „viteza“, pentru ca Madalina Ojica (Scoala 6) sa se claseze pe 2, iar Miruna Vasilca (Scoala 2) - pe 3. La baieti, elevul Scolii 2, Stefan Chiriac, s-a dovedit a fi vitezistul concursului, Ă®n timp ce locurile 2 si 3 au revenit reprezentantilor Scolii 3, Ciprian Tarniceru, respectiv Tudor Ciurezu. Larisa Micuta (Scoala 6) nu a avut cea mai „micuta“ evolutie la saritura Ă®n lungime cu elan, fiind prima Ă®n clasament. Ea a fost urmata Ă®n ierarhie de doua eleve ale Scolii 2, Livia Clipa si Miruna Vasilca. Doi elevi de clasa a III-a, Marian Oancea si Iulian Ailenei, de la Scolile 2 si 10, s-au clasat Ă®n aceasta ordine pe primele doua pozitii la „saritura Ă®n lungime cu elan“, Ă®n timp ce al treilea a fost Andrei Nutu (Scoala 2). Andreea Ojica (Scoala 6), Larisa Micuta (Scoala 6) si Livia Clipa (Scoala 2) au ocupat podiumul probei de rezistenta, Ă®n timp ce Stefan Chiriac (Scoala 2) a cĂ®stigat aceeasi proba, la baieti, urmat fiind de Danut Ilisei (Scoala 2, clasa a III-a) si Andrei Turnes (Scoala 2).

Articol afisat de 1736 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective