Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cupa Majoretelor, o întrecere care a crescut în valoare

Cupa Majoretelor, o întrecere care a crescut în valoare

• 18 echipe s-au înscris la a II-a editie a Cupei Majoretelor, din Piatra Neamt • a fost prezenta si o echipa din Oradea, locul 4 la mondialele din Olanda 2006 • echipele din Piatra Neamt vor face o demonstratie în fata Teatrului Tineretului, în dupa-amiaza zilei de 1 iunie •

Cupa Majoretelor tinde sa devina o competitie care atrage din ce în ce mai multi practicanti. ÃŽn 2006 a fost vorba de prezenta la concurs a numai cîtorva echipe din Neamt, dar si a uneia din Buzau, pentru ca în 2007, organizatorii, Directia pentru Sport a Judetului Neamt, sa aiba de arbitrat 18 echipe la patru categorii de vîrsta. S-au perindat pe parchetul Salii Ceahlaul 196 de concurenti, din care doua echipe alcatuite din copii de gradinita, 5 echipe cu eleve de clasele 1-4, 7 echipe la categoria 5-8 si 4 echipe alcatuite din eleve de liceu. „Din punct de vedere calitativ, concursul a fost peste ceea ce a fost în 2006. Toate echipele prezente au fost mai bine pregatite, mai numeroase si cu pretentii la primele locuri. Au venit oaspeti din Bihor si Buzau, care s-au prezentat excelent, iar cei de la Vaslui au refuzat invitatia din motive întemeiate. Vreau sa felicit echipele din Neamt care, fata de prima editie, au aratat ca s-au preocupat mai mult pentru participarea la competitie“, a declarat Lenuta Dabija, inspector în cadrul Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului Neamt. Reprezentanta DSJ Neamt a mai spus ca nu se intentioneaza ca aceasta competitie, Cupa Majoretelor, sa aiba mai mult de o editie pe an. „Ne intereseaza calitatea la concurs si nu cantitatea. Vrem ca echipele sa aiba timp sa pregateasca cum trebuie concursul, iar atunci cînd participa sa impresioneze. Cupa Majoretelor va deveni o competitie traditionala si sper cu o prezenta din alte judete din ce în ce mai numeroasa“, a mai spus Dabija.
La categoria „gradinite“, fetitele de la Gradinita nr.1 Tîrgu Neamt au cîstigat locul întîi, iar pe doi s-au situat cele de la Gradinita „Cristos Rege“, din Piatra Neamt. Primele doua locuri la „I-IV“ au fost ocupate de CS „Ars Nova“ Oradea, iar celelalte clasate au fost reprezentantele Palatul Copiilor Piatra Neamt, AJ „Sportul pentru Toti“ Buzau si Scoala nr. 1 Tîrgu Neamt. Echipa Palatului Copiilor Piatra Neamt a fost ce mai buna la „V-VIII“, urmata pe podium de AJ „Sportul pentru Toti“ Buzau si de Clubul Copiilor Tîrgu Neamt. Au mai participat la categoria amintita echipe de la Scoala 2 Bicaz, Scoala de Arte si Meserii Bodesti, Scoala 2 Piatra Neamt si Scoala Speciala „Alexandru Rosca“ Piatra Neamt. Colegiul „Calistrat Hogas“ si Colegiul de Informatica, ambele din Piatra Neamt, au fost pe locurile 1 si 2 la categoria licee, pe trei a terminat Liceul „Stefan cel Mare“ Tîrgu Neamt, iar ultimele au fost fetele de la Liceul „Miron Costin“ Roman.
Lenuta Dabija a mentionat ca echipele din Piatra Neamt vor avea, în dupa-amiaza zilei de 1 iunie, un spectacol demonstrativ în fata Teatrului Tineretului, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Articol afisat de 1809 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective