Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Nu a fost usor sa se cîstige o proba de la etapa de Cupa Mondiala“

„Nu a fost usor sa se cîstige o proba de la etapa de Cupa Mondiala“

• interviu cu Radu Ilioi, primul lider al clasamentului Cupei Mondiale, zona Europei Centrale, la individual, dupa victoria de la Piatra Neamt

Radu Ilioi a cunoscut gustul victoriei duminica, 10 iunie, la Piatra Neamt, în cadrul principalei probe individuale a etapei de Cupa Mondiala la sarituri peste obstacole, dupa ce, în urma cu un an, cîstiga aceeasi etapa, dar pe echipe, pentru România. Calaretul în vîrsta de 40 de ani, nemtean la origine si care a deprins tainele calariei la Tîrgu Neamt, a precizat ca organizarea din 2007 a fost cu mult peste ceea ce s-a întîmplat în 2006 si ca toti oaspetii au plecat cu cele mai bune pareri de la Piatra Neamt.

Reporter: Cum a fost sa cîstigi o etapa de Cupa Mondiala la sarituri peste obstacole, la Piatra Neamt, în fata familiei si a vechilor prieteni?
Radu Ilioi:
Este pentru a treia sau a patra oara cînd cîstig o astfel de etapa la Piatra Neamt. De fiecare data emotiile sînt la fel de mari. Bucuria este mai mare ca în oricare alta parte, pentru ca spectatorii din Piatra Neamt asteapta de la mine sa ma bat mereu pentru primele locuri aici. Conteaza mult sa fii acasa si de fiecare data revin cu mare placere sa concurez aici. Evident ca am avut ocazia sa ma întîlnesc si cu oameni pe care îi vad mai rar.
Rep.: ÃŽn calitate de cîstigator al Marelui Premiu, cum ai caracteriza întreaga competitie de la Baza Hipica „Virgil Barbuceanu“?
R.I.:
Am avut parte de un concurs relaxant în 2007. A fost parca mult mai bine ca anul trecut. Despre calitatea sportivilor pot spune ca a fost una buna, iar echilibrul de pe teren s-a vazut cu ochiul liber. Nu a fost usor sa se cîstige o proba de la etapa de Cupa Mondiala. Concursul este important pentru clasamentul individual, dar anul trecut am avut parte de o competitie mai dificila pentru ca s-a concurat pe echipe si este mai greu sa cîstigi. A fost mult mai bine decît în 2006. Si vremea a tinut cu noi, si astfel publicul a putut vedea un spectacol placut.
Rep.: Care este obiectivul pentru etapa de la Bucuresti?
R.I.:
La Bucuresti vom avea de trecut peste un hop si mai mare. Acolo vrem sa ne pastram titlul pe echipe cucerit în 2006 la Piatra Neamt. Si la individual va fi important sa cîstig, si îmi doresc mult asta, dar telul meu pentru Bucureti este sa ajut echipa nationala sa fim din nou în frunte. Mai sînt apoi si alte etape, iar concluziile le vom trage la final. Acum sîntem abia la început si ma bucur mult de acest start.
Rep.: Cu ce pareri au plecat oaspetii straini de la Piatra Neamt?
R.I.:
Ca în fiecare an cu cele mai bune gînduri, pentru ca s-au simtit bine si au fost impresionati de cadrul în care s-a desfasurat întreaga competitie. De asemenea, au ramas placut impresionati de starea gazonului de concurs, a terenurilor de antrenament si a conditiilor de cazare pentru cai. Nu mai vorbim despre ospitalitate.

Articol afisat de 1446 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A consemnat Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective