Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Economie 19 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Finantari pentru antreprenoriatul feminin

• obiectivul principal este acela de promovare a unui sistem de informare si instruire care sa faciliteze mobilitatea femeilor pe piata fortei de munca

Ministerul pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale desfasoara, pe parcursul acestui an, în cadrul programelor cu finantare de la bugetul de stat, Programul national multianual, pe perioada 2005-2008, pentru dezvoltarea culturii manageriale în rîndul femeilor manager din sectorul IMM. Obiectivul principal al acestuia este de promovare a unui sistem de informare si instruire care sa faciliteze mobilitatea femeilor pe piata fortei de munca si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora, în scopul implicarii lor în structuri economice private, în contextul problemelor legate de mentinerea echilibrului dintre obligatiile familiale si cele profesionale si a prejudecatilor existente.
Pe 13 iulie 2007, Oficiul teritorial Iasi pentru ĂŽntreprinderi Mici si Mijlocii organizeaza o sesiune de informare. Intitulata „Zilele femeilor Ă®ntreprinzator“ actiunea va avea loc Ă®n sala de conferinte a Primariei Vatra Dornei, din strada Mihai Eminescu, nr. 17, manifestarea reprezentĂ®nd prima etapa a programului. Grupul tinta al evenimentului este constituit din femei cu potential antreprenorial care vor sa-si initieze sau sa-si dezvolte propria afacere. Invitati sa sustina prelegeri sĂ®nt reprezentanti ai asociatiilor femeilor de afaceri, ai patronatelor, ai institutiilor locale si regionale, dar mai ales femei care au reusit ca Ă®ntreprinzatori si care, prin experienta si prin rolul determinant pe care-l au Ă®n mediul de afaceri local, din Piatra Neamt, sau regional Ă®si pot prezenta drumul care le-a condus catre succes. Vor mai fi sustinute prezentari si vor fi puse la dispozitia beneficiarilor informatiile necesare Ă®n definirea de concepte si Ă®n conturarea realitatii sistemului concurential Ă®n afaceri, venindu-se, astfel, Ă®n sprijinul femeilor de afaceri care vor sa-si largeasca cunostintele pe teme antreprenoriale.
Vor fi abordate teme care vizeaza sursele de finantare existente pentru sectorul privat, egalitatea de sanse si lupta împotriva discriminarii de gen, prezentarea structurilor asociative ale femeilor întreprinzator la nivel regional, prezentarea afacerilor de succes conduse de femei, ori bursa de contacte pentru parteneriate de afaceri.

Articol afisat de 1410 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective