Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cetatea Tîrgu Neamt cere sprijinul Primariei

• proaspat promovata în Divizia C, Cetatea Tîrgu Neamt cere sprijinul autoritatilor locale • o premiere se va face vineri, 29 iunie • sîmbata, 16 iunie, tîrnemtenii s-au impus în fata formatiei Energia Vulturu Focsani 2-0 (1-0) •

Echipa de fotbal Cetatea Tîrgu Neamt a promovat în Divizia C, dupa ce a învins Energia Vulturul Focsani în mediul de baraj disputat sîmbata, 16 iunie, pe stadionul Aerostar Bacau si are nevoie de ajutor. Premierea jucatorilor se va face în cadrul sedintei Consiliului Local Tîrgu Neamt, programata pentru vineri, 29 iunie, cînd fotbalistii vor primi bani si un cadou-surpriza. Mihai Onu, presedintele AS Cetatea ne-a declarat ca îsi va reînnoi, cu aceasta ocazie, cererea adresata Consiliului Local cu cîtva timp în urma de a contribui financiar la sustinerea echipei, pentru ca, în caz contrar, aceasta risca sa se retraga dupa primele etape din sezonul urmator. Asociatia Sportiva Cetatea va solicita sa-i fie încredintat stadionul, avînd în vedere ca, actul de concesiune, încheiat între Primarie si CSS Tîrgu Neamt pentru aceasta baza sportiva, expira în toamna. AS Cetatea Tîrgu Neamt a fost înfiintata în 2006 de un grup format din 10 oameni de afaceri din localitate, iar presedinte a fost desemnat Mihai Onu si antrenor principal, Ioan Agafitei. Asa se face ca dupa zece ani de inactivitate în domeniul fotbalului, acest sport a fost din nou practicat pe malurile Ozanei, cu rezultate, avînd în vedere ca fotbalistii, selectati din pepineria Clubului Sportiv Scolar Tîrgu Neamt, au reusit sa obtina la finalul celor 25 de meciuri disputate în campionatul judetean, 23 de victorii si doar doua înfrîngeri. Mihai Onu, presedintele AS Cetatea, ne-a declarat ca va începe demersurile pentru afilierea asociatiei la Federatia Româna de Fotbal, avînd actionar majoritar Consiliul Local si personalitate juridica. „Multumim micului grup de membrii fondatori si Consiliului Local pentru sprijinul acordat si îi rugam ne sa fie alaturi si în continuare, moral si material. Rugam, de asemenea, partidele politice si oamenii de afaceri din oras sa sustina echipa de fotbal. Dorim ca prin sport si cultura sa se ajunga la o unitate sufleteasca între locuitorii orasului indiferent de apartenenta politica sau de mediul de afaceri“, a mai spus Mihai Onu.

Croitoru si Ursache, marcatorii de la Bacau

Cetatea a cîstigat meciul de baraj disputat sîmbata trecuta la Bacau, cu 2-0, autorii goluri fiind Croitoru ('4) si Ursache ('60). Cetatea a deschis scorul repede, cînd jucatorul amintit a „prins“ un sut de exceptie prin care l-a învins pe Nistor. Au urmat si alte faze de poarta ale echipei antrenate de Ion Agafitei, însa barele l-au salvat în ambele situatii pe portarul vrîncenilor. Debutul reprizei secunde a apartinut aceleiasi echipe nemtene, care a marcat la numai un sfert de ora de la revenirea de la vestiare, Ursache trimitînd în poarta peste Nistor. Jocul nemtenilor a continuat foarte bine din punct de vedere tactic, asa cum a cerut tehnicianul Agafitei, adica simplu în defensiva si cu miscarea rapida a balonului în fazele de constructie, astfel ca Cetatea si-a pastrat avantajul consemnat în minutul 60, pîna la fluierul de final al jocului. ÃŽn ceea ce priveste arbitrajul, Ion Agafitei a avut numai cuvinte de lauda la adresa celor trei cavaleri ai fluierului. „Daca baietii nu m-ar fi ascultat, atunci ne-ar fi fost mult mai greu, pentru ca au în echipa jucatori experimentati“, a declarat Agafitei. Antrenorul a spus ca înregistrarea partidei cu Energia Vulturu Focsani din finala campionatului judetului Vrancea l-a ajutat mult în stabilirea tacticii pentru partida de sîmbata trecuta. Cetatea Tîrgu Neamt va fi adversara pentru Ceahlaul II Piatra Neamt si Laminorul Roman, în campionatul viitor al Ligii a III-a, dupa ce a fost cea mai buna echipa din Neamt si dupa victoria de la baraj.
La Cetatea nu s-a discutat, înca, despre programul viitor, despre data reunirii lotului si despre cantonament înainte de debutul în Liga a III-a, însa jucatorii au intrat într-o binemeritata vacanta.

Articol afisat de 1619 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(R. AANEI, M. MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective