Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Promobila & Decoratiuni interioare încheie Tîrgul de Vara

• 30 de firme de profil, din toata tara, îsi vor prezenta produsele publicului nemtean

Ultima manifestare expozitionala din cadrul Tîrgului de Vara, Promobila & Decoratiuni interioare, îsi va deschide portile de joi, 5 iulie 2007. Organizatorii - Organizatorii Tîrgului de Vara sînt Camera de Comert si Industrie Neamt, în colaborare cu Romexpo si Primaria Piatra Neamt - au finalizat pregatirile, iar, în acest moment, expozantii finiseaza standurile. Manifestarea este gazduita în cele doua corturi din parcarea din spatele magazinului Petrodava, venind cu produse expozanti din toata tara.
„La Promobila& Decoratiuni interioare sînt 30 de firme de profil din toata tara. Este ultima manifestare din cadrul Tîrgului de Vara, care se va încheia duminica, 8 iulie“, a declarat Gheorghe Ocneanu, secretarul general al Camerei de Comert si Industrie Neamt. Expozitia este relansata de actualul presedinte al Camerei de Comet si Industrie Neamt, Mihai Apopii, ca urmare a faptului ca, în judetul nostru, sînt destui producatori în domeniu. Publicul poate vedea ultimele noutati în domeniu de joi, cu începere de la ora 10 si pîna cel mai tîrziu duminica, la ora 16. Si de aceasta data, exista o tombola a vizitatorului, la care cei mai norocosi se pot alege cu o canapea extensibila, de la Tehnoprod, ori un scaun ergonomic si birou oferite de Aysler-Craivan.
Cînd cel mai important tîrg din judetul nostru îsi va închide portile, organizatorii vor trage linie si vor face bilantul. Cert este ca, pîna acum, cel mai vizitat a fost Flora&Gradina, unde au fost înregistrati 4.800 de platitori de bilete de intrare, dar numarul real al vizitatorilor este cu mult mai mare, daca se adauga si aceia care nu au avut astfel de bilete. În ordine descrescatoare urmeaza Salonul Auto, cu 4.000 de vizitatori, altii 2.400 au fost la Material Construct&Climaterm, iar cei mai putini, 1.500, s-au înregistrat la Salonul Medica. Pîna în acest moment, nu au fost centralizate datele statistice pentru prima din seria expozitionala, Expomodesign.
Reamintim ca editia din acest an a Tîrgului de Vara a inclus 6 manifestari expozitionale, cîte una la fiecare sfîrsit de saptamîna. Expomodesign, aflata la cea de-a doua editie, a fost urmata de Salonul Auto, o expozitie pe sufletul barbatilor, si Salonul Medica. A urmat Flora&Gradina, manifestarea cu cea mai mare priza la public, conform sondajelor din editiile anterioare, apoi Material Construct&Climaterm, ultima fiind Promobila&Salon de decoratiuni interioare, care îsi va deschide portile în acest week-end. Vizitatorii vor putea vedea mobila, accesorii pentru industria mobilei, utilaje pentru prelucrare si, desigur, decoratiuni interioare la moda. Datele statistice de la manifestarile din anii anteriori demonstreaza faptul ca, de la editie la editie, a crescut si numarul participantilor si expozantilor, precum si suprafata de prezentare. Expozitiile au fost vizitate, anul trecut, de 32.000 de persoane, aproape dublu fata de 2003, cînd au trecut pragul Tîrgului de Vara circa 18.000 de oameni.

Articol afisat de 1801 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective