Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Dinamovistul Mendy, ultima achizitie a Ceahlaului

Dinamovistul Mendy, ultima achizitie a Ceahlaului

• Philippe Mendy va pleca, astazi, în cantonament cu Ceahlaul • lotul pentru Germania numara 25 de jucatori • în acest cantonament, nemtenii vor juca 5 partide • adversari vor fi Dunfermline United, Borussia Monchengladbach, Beitar Ierusalim, Maccabi Tel Aviv si Anorthosis Famagusta •

Ceahlaul Piatra Neamt a luat drumul Germaniei în aceasta dimineata, cu o alta nouate în lot: Jean Philippe Mendy. Atacantul lui Dinamo (foto) a fost anuntat, în urma cu cîteva zile, de antrenorul Mircea Rednic ca nu face parte din planurile sale pentru noul sezon. Viorel Hizo a lipsit de la antrenamentul de ieri dimineata al Ceahlaului, aflîndu-se la Bucuresti, unde a tratat si a rezolvat aducerea francezului. „Mendy este jucatorul nostru si ne va fi de folos în campionat. Este un atacant care ne poate ajuta. Merge cu noi în Germania pentru a avea timp sa se integreze în lot“, a declarat Viorel Hizo, managerul general al clubului nemtean. Acesta a mai precizat ca lotul pentru Germania, unde cantonamentul se va întinde pe perioada 4-16 iulie, este complet si ca Ceahlaul nu are altceva de facut decît sa se continue munca începuta de pe 18 iunie. „Avem posibilitatea de a omogeniza lotul si munca din Germania se va canaliza pentru asa ceva“, a spus tehnicianul despre viitorul stagiu de pregatire în care Ceahlaul pleaca astazi. Si jucatorii sînt încrezatori în faptul ca echipa va ajunge la nivelul de omogenizare dorit si ca jocurile din Germania, cu adversari puternici, îi vor pregati cum trebuie pentru partidele din campionat. „Vom avea adversari de prima mîna în Germania si cred ca numai asa ne putem pregati foarte bine pentru campionat si mai ales pentru meciurile din debutul sezonului cu Steaua si Dinamo“, a comentat si Constantin Schumacher, mijlocasul Ceahlaului. Marian Purica, Marius Iordache si antrenorul cu portarii, Radu Lefter, au aceeasi parere si cred în faptul ca Ceahlaul poate deveni o echipa unita si un grup bine sudat în cantonamentul care începe astazi.
În Germania, elevii antrenorilor Viorel Hizo, Dorin Zotinca si Radu Lefter vor juca cinci partide de pregatire împotriva unor formatii puternice si cunoscute în Europa. Este vorba despre meciurile cu cipriotii de la Anorthosis Famagusta, cu scotienii de la Dunfermline United, cu germanii de liga secunda de la Borussia Monchengladbach si cu israelienii de la Beitar Ierusalim si Maccabi Tel Aviv. Trebuie mentionat faptul ca Beitar este ultima campioana a Israelului si va reprezenta aceasta tara în Liga Campionilor, iar Maccabi Tel Aviv va juca în Cupa UEFA.
Lotul pe care Viorel Hizo l-a ales pentru cantonamentul din Germania este urmatorul: Matache, Multescu, Costea - Nohai, Purica, Goian, Forminte, Iftime, Avadanei, Vitelaru, Iordache, Raducan, Soporan, Schumacher, Cebotaru, Oprea, Frunza, Barna, Banuta, Golvan, Vranjkovic, Rusmir, Doicaru, Cristescu, Mendy.

Articol afisat de 1530 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective