Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, debut cu înfrîngere în Germania

Ceahlaul, debut cu înfrîngere în Germania

• Ceahlaul - Anorthosis Famagusta 0-2 • formatia pietreana îl doreste si pe Ganea, de la Dinamo •

Ceahlaul Piatra Neamt a pierdut prima confruntare programata în turneul din Germania, scor 0-2 în fata cipriotilor de la Anorthosis Famagusta. Jocul s-a disputat joi seara, la numai o zi dupa ce echipa lui Viorel Hizo a ajuns în cantonamentul din Germania, în localitatea Gotcha. „A fost un prim meci de verificare în Germania, în fata unei formatii extrem de puternice. Am pierdut din cauza unor greseli copilaresti. Noi sîntem abia la începtul pregatirilor si avem foarte multi jucatori noi, iar lipsa de omogenitate a echipei se simte în jocul nostru. Pîna la meciul cu Steaua din prima etapa, sper sa fim pusi la punct cu absolut toate problemele“, a declarat Viorel Hizo (foto). Primul unsprezece folosit de Viorel Hizo, Radu Lefter si Dorin Zotinca în jocul contra reprezentantilor Insulei Afroditei a fost urmatorul: Florin Matache - Florin Nohai, Andrei Vitelaru, Lucian Goian, Marius Iordache - Constantin Schumacher, Rares Soporan, Vojislav Vranjikovic, Dejan Rusmir - Viorel Frunza, Mircea Oprea. A fost o echipa destul de aproape de ceea ce îsi doreste Hizo pentru meciurile din campionat, în locul unor jucatori putînd aparea, însa, Narcis Raducan si Alexandru Forminte. ÃŽn meciul contra echipei cipriote, care va juca în preliminariile Cupei UEFA, Viorel Hizo si subalternii sai i-au mai introdus si pe Catalin Multescu, Valentin Avadanei, Alexandru Forminte, Daniel Iftime, Daniel Cristescu, Marian Purica, Eugen Cebotaru, Daniel Barna, Narcis Raducan, Marian Banuta, Jean Phillippe Mendy, Radu Doicaru, Alexandru Golban. Cu toate ca are în lot un numar destul de mare de atacanti de valori apropiate, Viorel Hizo îsi mai doreste un vîrf de atac si un portar, dupa cum a anuntat Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlaul. Dupa ce i-au luat de la Dinamo pe Vranjikovic, Goian, Mendy si Matache, oficialii clubului nemtean insista pe lînga conducerea „cîinilor” sa-l lase la Ceahlaul si pe Liviu Ganea. „Ne mai dorim un portar si un atacant. Liviu Ganea este unul dintre jucatorii pe care ni-i dorim, dar va fi greu sa-l luam de la Dinamo“, a declarat Viorel Mastacaneanu.
Pentru Ceahlaul urmeaza, astazi, al doilea meci al turneului german, cu israelienii de la Beitar Ierusalim, formatie care va evolua în turul II preminar al Ligii Campionilor. În continuare, programul jocurilor este urmatorul: 10 iulie - Borussia Monchengladbach (Germania); 11 iulie - Partizan Belgrad (Serbia); 13 iulie - Maccabi Tel Aviv (Israel).

Articol afisat de 1600 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective