Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Galben-negrii, înfrîngere în fata sîrbilor

Galben-negrii, înfrîngere în fata sîrbilor

• Ceahlaul Piatra Neamt - Partizan Belgrad 0-1 (0-2) • jocul cu Maccabi Tel Aviv din aceasta seara a fost anulat •

Ceahlaul a înregistrat a doua înfrîngere a turneului pe care îl întreprinde în cadrul cantonamentului din Germania. Scorul partidei cu Partizan Belgrad a fost 0-2, dupa ce la pauza reprezentanta Serbiei în preliminariile Cupei UEFA conducea cu 1-0. Conform spuselor lui Ion Marginean, vicepresedinte al FC Ceahlaul, echipa lui Viorel Hizo, Dorin Zotinca si Radu Lefter a facut un joc bun în compania unui adversar care aproape si-a cristalizat unsprezecele de baza în vederea startului în cupele europene. „Ceahlaul a facut un joc bun si, chiar daca a pierdut, obiectivul a fost atins. Am întîlnit un adversar puternic si astfel partida a fost una de angajament, în care baietii au dovedit în multe rînduri ca se pot bate cu o formatie cu pretentii mari chiar si în fotbalul european. Trebuie spus ca, pe final de meci, baietii nostri dominau, sîrbii au reusit un contraatac în minutul 90 si au închis tabela“, a declarat Ion Marginean (foto), vicepresedintele clubului nemtean. Oficialul a recunoscut ca partida din aceasta seara cu Maccabi Tel Aviv a fost anulata din cauza israelienilor. „Sînt inerente astfel de momente în cantonamente de acest gen. Noi însa am platit o agentie care ne-a aranjat jocurile si care va gasi un alt adversar puternic pentru mîine (n.r. - astazi) sau poimîine (n.r. - mîine). Sînt convins ca vom mai juca un meci pîna la terminarea cantonamentului“ a specificat Marginean, care a demontat zvonurile cum ca Maccabi a refuzat întîlnirea cu Ceahlaul din cauza jocului dur practicat de nemteni contra lui Beitar Ierusalim. Titularii lui Hizo în meciul cu Partizan au fost: Catalin Multescu, Florin Nohai, Lucia Goian, Valentin Avadanei, Andrei Vitelaru, Vojislav Vranjkovici, Constantin Schumacher, Rares Soporan, Daniel Barna, Viorel Frunza, Mircea Oprea.
Ceahlaul va ajunge duminica în România, iar luni dimineata, de la ora 10.30 sau 11.00 va juca penultimul meci de verificare înainte de debutul noului sezon competitional, la Bucuresti, cu CS Otopeni, formatie de Liga a II-a. Marti, pe 17 iulie, galben-negrii vor efectua vizita medicala, la Centrul de Medicina Sportiva din Capitala, iar pe 21 iulie vor disputa ultimul amical, pe propriul teren cu Politehnica Iasi. „Se punea problema sa jucam cu Gloria Bistrita, dar vom juca pe stadionul nostru cu Politehnica Iasi. Domnul Hizo a vrut sa jucam la noi si, cu aceasta ocazie, vom face si o prezentare a lotului pentru sezonul care urmeaza, dar fara mare tam-tam“, a mai spus Marginean.

Articol afisat de 1501 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective