Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Multescu, posibil la Mioveni, Alistar, testat de Hizo

Multescu, posibil la Mioveni, Alistar, testat de Hizo

• „pe Alistar îl vom testa si vom vedea daca se ridica la nivelul dorit de noi“, a declarat presedintele clubului Ceahlaul • jucatorul a ajuns duminica în Bucuresti, pentru a face jonctiunea cu echipa lui Hizo • de serviciile portarului Catalin Multescu se intereseaza Dacia Mioveni, dar el a avut partide reusite în cantonamentul din Germania •

Angelo Alistar s-a alaturat, duminica seara, lotului condus de Viorel Hizo si urmeaza sa fie testat, conform spuselor lui Viorel Mastacaneanu, presedintele CA al FC Ceahlaul, în zilele urmatoare, pentru a se vedea daca nivelul de pregatire la care se afla îi poate permite o revenire. Daca el ar putea evolua pentru pietreni, portarul Multescu ar putea ajunge la Mioveni, clubul argesean fiind interesat de un eventual transfer, însa goalkeeper-ul a dat randament în cantonamentul din Germania. ÃŽn ce-l priveste pe Alistar (foto), presedintele Mastacaneanu a precizat ca jucatorul ar fi putut intra în teren în partida de aseara a Ceahlaului cu CS Otopeni, dar ca o decizie în cazul sau nu s-a luat înca. „ÃŽl vom testa si, daca se ridica la nivelul asteptarilor, atunci îl vom lua pentru sezonul urmator“, a declarat Mastacaneanu. Angelo Alistar a facut parte din grupul disponibilizatilor lui Florin Marin în decembrie 2006. S-a întîmplat la numai cîteva zile de la cea mai usturatoare înfrîngere a galben-negrilor în sezonul precedent, 0-4, pe propriul teren, cu Politehnica Iasi. Au mai plecat atunci Serban, Covrig, Curca, Ivasca, Diaz, adica jucatori pe care primul antrenor al Ceahlaului din campionatul 2006-2007, Mihai Stoica, îsi punea mari sperante. Pus pe lista de transferari, jucatorul a refuzat sa plece în alta parte, dorinta sa fiind de a juca în continuare la Piatra Neamt si de a-si respecta astfel contractul. S-a mai discutat o revenire a fotbalistului de la acel moment al disponibilizarii, la data la care Aurel Sunda a fost numit antrenor principal la Ceahlaul, în timpul returului, însa acea intentie nu s-a mai materializat, pentru ca fotbalistul sa priveasca din tribune ultimele jocuri ale colegilor sai în Liga I.
Viorel Mastacaneanu a mai precizat faptul ca nu s-a plîns niciodata de modul în care fundasii s-au achitat de sarcinile defensive primite de la Hizo, laudîndu-l înca o data pe Avadanei, dar scotînd în evidenta numeroasele gafe ale fundasilor în jocurile amicale de pîna acum. „S-au cautat mai multe variante si a fost normal sa apara nesincronizari. M-a susprins placut Avadanei, dar va spun ca avem variante pentru campionat, a mai spus Mastacaneanu. De asemenea, acesta s-a declarat multumit de stagiul din Germania, pentru ca antrenorii au avut ocazia sa îi vada la lucru pe toti jucatorii din lot în meciuri cu adversari puternici, dar si în jocuri cu adversare mai slab cotate. ÃŽn ceea ce priveste situatia lui Costel Ilie, mijlocasul urmeaza sa se antreneze cu Ceahlaul II, sub comanda antrenorilor Toader Stet, Codrut Domsa si Iordache Purica sau va urma un program separat, asa cum îi va impune Viorel Hizo.
Conform unei stiri aparute pe site-ul unui cotidian de sport din Bucuresti, Dacia Mioveni este interesata de serviciile lui Catalin Multescu. Portarul l-a multumit, însa, în Germania pe Mastacaneanu si este greu de crezut ca Hizo ar fi de alta parere. „Mi-a placut mult cum a aparat Multescu în Germania. Plusul de experienta se cunoaste foarte mult“, l-a laudat Mastacaneanu. Daca plecarea lui Multescu s-ar realiza, se pare ca în locul sau ar putea fi adus Manea, de la FCM Bacau.
Ceahlaul a jucat aseara, de la ora 18, partida cu CS Otopeni, iar, astazi, toti componentii lotului lui Viorel Hizo, Dorin Zotinca si Radu Lefter vor efectua vizita medicala la Centrul de Medicina Sportiva din Bucuresti. Viorel Mastacaneanu a mai spus ca sîmbata seara va fi si ultimul meci de verificare al echipei nemtene, contra Politehnicii Iasi.

Articol afisat de 1381 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective